0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

EXIN

Topkwaliteit verdeelstekkers, stekkerdozen en verlengsnoeren van Exin koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Bijna alle producten van Exin zijn direct uit voorraad leverbaar en worden de dag na bestelling geleverd. Als je op zoek bent naar verdeelstekkers voor verschillende toepassingen thuis, op kantoor of in de bouw, met een stekkerdoos of verdeelstekker van Exin maak je gegarandeerd een goede keuze!

Oplossingen

Verdeelstekkers en stekkerdozen zijn tegenwoordig enorm nuttig. Overal waar je bent is er wel een tekort aan stopcontacten. Op kantoor bijvoorbeeld, je moet je computer, monitor, vaste telefoon én  een oplader voor je mobiele telefoon aansluiten. Echter zijn er vaak maar twee stopcontacten in de buurt. Als je pech hebt moet je deze zelfs delen met je buurman!

In zo’n geval is deze stekkerdoos van Exin een ware levensredder! Met vier aansluitingen kom je niks tekort. Sterker nog, de stekkerdoos heeft een dubbele USB poort met een gecombineerde output van 2.1 ampère, waardoor je twee mobiele telefoons, of één tablet op kunt laden. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je computer misschien te veel stroom trekt, want de verdeelstekker heeft een maximale belasting van 3500 Watt, meer dan genoeg om vier gewone pc’s op aan te sluiten, of 2-3 “workstation” pc’s die worden gebruikt voor 3D rendering en dergelijke zware taken.

Naast dergelijke stekkerdozen met hoge prestaties verkopen wij ook kleinere verdeelstekkers met drie aansluitingen met een capaciteit van “slechts” 2300 Watt.
De verdeelstekker met 4 aansluitingen +2USB poorten kun je hier vinden.
De verdeelstekker met 3 aansluitingen kun je hier vinden.

Heb je vragen? Wij helpen je graag!

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met kabels en stekkers. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Exin producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van EXIN.

Alle producten

13 resultaten