0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

ELIX

Topkwaliteit stekkerdozen, verdeeldozen, verlengsnoeren en andere elektrische bekabeling van Elix koop je veilig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle producten van Elix zijn morgen bezorgd en direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je zoekt naar brandveilige stopcontacten, verlengsnoeren en verdeelstekkers van de allerhoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen, dan maak je met producten van Elix bij KantoorArtikelen.nl een goede keuze!

Oplossingen

Waar je ook naartoe gaat, overal is er wel een tekort aan stopcontacten. Op een kantoor, op het vliegveld, thuis. Het is dus niet verassend dat je op al deze plaatsten verdeeldozen tegenkomt om het tekort aan stopcontacten op te lossen. En zolang je er geen al te hongerige apparaten op zet kun je soms al je apparaten op één stopcontact aansluiten.  Kantoorartikelen.nl levert Elix oplossingen met of zonder beveiliging tegen piekspanning. Een piekspanning kan optreden tijdens een blikseminslag en kan voor veel schade zorgen. Verdeel- en stekkerdozenkunnen  ontzettend handig zijn, voor sommigen zelfs onmisbaar.
Gelukkig heeft Elix stekkerdozen van hoge kwaliteit, die daarnaast ook nog brandveilig zijn. Deze worden gelukkig nog steeds zo gemaakt, dat ze tegen zeer scherpe prijzen verkocht worden. Een stekkerdoos van Elix is dus zeker een uitstekende keuze!
Deze stekkerdoos kun je hier vinden.
Alle producten van Elix kun je hier vinden.

Wij helpen u graag bij uw aankoop bij KantoorArtikelen.nl.

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met bekabelingsproducten. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Elix producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van ELIX.

Alle producten

1 resultaten