0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

ECOTEX

Topkwaliteit  stoelmatten van Ecotex koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle artikelen van Ecotex zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je op zoek bent naar goedkope vloermatten van hoge kwaliteit, dan maak je met artikelen van Ecotex een geweldige keuze!

Geschiedenis

Toen Marita Bartelet Ecotex oprichtte, had zij een visie voor ogen. Een visie waar producten zo duurzaam en schoon mogelijk worden geproduceerd, met het oog op respect voor mens en natuur.
Dat groene geldt dan ook voor alles. Ecotex heeft contact met individuen om hun textiel zo groen en eerlijk mogelijk te kunnen produceren. Tegelijkertijd wordt er gekeken naar de prijzen.
Ecotex gaat zelfs zo ver dat Ecotex zijn servers op groene stroom laat draaien.

Oplossingen

Marita Bartelet, oprichtster van Ecotex heeft zelf jaren in de textielindustrie gewerkt en kent dus alle kneepjes van het vak. Een kundig leidster heeft Ecotex dan ook enorm geholpen, want tegenwoordig maakt Ecotex groene en duurzame producten, en weet dat aan te bieden voor prijzen die vergelijkbaar zijn met die van minder groene concurrenten.

Wij van KantoorArtikelen.nl bieden dan ook de succesvolle vloermatten aan, afhankelijk van model in uitvoeringen van 50% gerecycled materiaal tot 100% gerecycled materiaal. Afhankelijk van wat voor vloer je hebt, kun je van Ecotex de modellen voor tapijtvloeren en voor harde vloeren krijgen. Voor een harde vloer heb je namelijk een heel andere stoelmat nodig dan voor een vloer waar tapijt op ligt. Een goede stoelmat beschermt zowel de wieltjes van je stoel als je kostbare vloer of tapijt.

Een vloermat van Ecotex voor een tapijtvloer kun je hier vinden.
Een Vloermat van Ecotex voor een harde vloer kun je hier vinden.
Alle artikelen van Ecotex kun je hier vinden.

Wij helpen u graag bij uw aankoop:

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met stoelmatten. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Ecotex product op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van ECOTEX.

Alle producten

6 resultaten