0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

2-persoons schooltafels

Alle producten

243 resultaten

Ben je op zoek naar 2-persoons schooltafels waar meerdere leerlingen aan kunnen zitten? Onze 2-persoons schooltafels zijn zeer voordelig, goed, betaalbaar en leverbaar in alle maten voor lage scholen, onderbouw, bovenbouw, hoge scholen, Roc's en universiteiten. Schooltafels worden altijd gemonteerd geleverd. We delen onze kennis en ervaring graag. Bel of mail ons gerust al je vragen over  schooltafels (en ook andere vragen om je klaslokaal beter of mooier in te richten) !

Duurzaam en stootvast

Schooltafels staan in de praktijk vaak tientallen jaren in schoolgebouwen. De  schooltafels van Conen kunnen dat met gemak aan ! De 2-persoons schooltafels van de Duitse schoolmeubelfabrikant Conen zijn echt oerdegelijk en super stevig, gemaakt om de tand des tijds te doorstaan.

Conen staat voor eigentijds oerdegelijk 'studentproof' schoolmeubilair. De beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs mét 10 jaar garantie. Dat geldt ook voor deze 2-persoons schooltafels. Heb je specifieke wensen? Neem dan vooral even contact met een van onze projectinrichters op, want wij kunnen nog veel meer schooltafels leveren dan wat we hier in de online shop aanbieden! Schroom niet en bel ons met je vragen of voor advies.

Ons aanbod van schooltafels

Elke schooltafel is verkrijgbaar in meerdere maten en 4 verschillende accessoires; uitneembare Ergo tray krat in mand, Ergo Tray in vak, uitneembare pennenbak of leeg vak. Hierbij passen uiteraard ook de bijbehorende Ergo Tray kasten en rekken. Elke leerling heeft in het klaslokaal zijn eigen lade en neemt die bij het begin van de les mee naar zijn of haar plaats. Hoe handig en praktisch is dat?!

Alle kleuren

Alle 2-persoons schooltafels zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren. De volkernbladen zijn leverbaar in enkele kleuren. De schooltafels met melamine tafelbladen zijn in meer dan 25 decors verkrijgbaar en diverse kleuren kantenbanden. De stalen frames zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Voor het eerst kunnen klaslokalen fris en hip worden ingericht!

Uiteraard voldoen alle schooltafels aan de voorwaarden voor het gebruik in de klas:
• ze zijn makkelijk te reinigen en vochtbestendig
• slijtvast, krasbestendig en stootvast
• UV-bestendig
• moeilijk ontvlambaar

De schooltafels uit de TH-modellenreeks is ook in hoogte verstelbaar. 

Andere vormen schooltafels dan traditionele schooltafels verkrijgbaar

In het onderwijs is er veel flexibiliteit nodig. Het klassieke lesgeven waar er een leraar voor in de klas staat, komt nog zelden voor. Pedagogen stellen daarom andere eisen aan het klaslokaal. Hierbij vormen de driehoekige schooltafels de kern van het nieuwe Conen-concept voor de inrichting van klaslokalen.