De ervaring van ROOMS

Geerd Simonis; mede-eigenaar van ROOOMS

Wat is ROOOMS?
"ROOOMS is een co-working en flex-working concept waar we op dit moment drie locaties mee in limburg hebben."

Hoe zijn jullie bij KantoorArtikelen.nl terecht gekomen?
"KantoorArtikelen.nl is voor mij een bekende partij. Ik werk al jaren samen met mensen vanuit KantoorArtikelen.nl. Ik ben al jarenlang zeer tevreden over de samenwerking met KantoorArtikelen.nl op alle vlakken die er maar zijn."

Hoe verliep de samenwerking met KantoorArtikelen.nl?
'Het proces, hoe we met KantoorArtikelen.nl aan de slag zijn gegaan, als ik nu even als voorbeeld pak, de nieuwste locatie in Maastricht, dan hebben wij in een vrij vroeg stadium Kantoorartikelen, de mensen van kantoorartikelen, gekoppeld aan onze interieur-architect Feran Thomassen uit Midden-Limburg en samen hebben zij eigenlijk als het ware op een heel goede manier invulling gegegeven aan de look and feel, het concept en de uitrstraling die wij wilden hebben en willen hebben voor ROOOMS."

Hoe onderscheid KantoorArtikelen.nl zich van soortgelijke bedrijven?
"KantoorArtikelen.nl onderscheid zich in het proces,  toen wij een keus hebben gemaakt vanuit ROOOMS voor kantoorartikelen, in de proactiviteit, in de manier van meedenken, flexibiliteit, leveringsvoorwaarden, meedenken, financiering zelfs en al dat soort zaken, en dat is een hele belangrijke reden geweest waarom we voor KantoorArtikelen.nl gekozen hebben.
Dat houdt ook in dat we in zo'n proces ook kijken naar collega's van KantoorArtikelen.nl. We zijn allemaal ondernemer, dus willen elkaar ook natuurlijk allemaal scherp houden wat dat betreft.
Dus ik weet redelijk goed wat er in de markt te krijgen is, en tot op heden heft KantoorArtikelen.nl daar nog altijd op de beste manier invulling aan gegeven."

Wat was het mooiste aan de samenwerking?
"Het mooiste moment van de samenwerking met KantoorArtikelen.nl is de opening geweest van ROOOMS in Maastricht. Is een perfecte samenwerking geweest tussen de projectleider van ons, de interieurarchitect en KantoorArtikelen.nl. Bij de opening hebben we kunnen zien wat daaruit voortgekomen is. Een mooie menging van mooi materiaal, mooie meubels, goede kleuren, goede stoffen, en dan ook nog eens zien dat het voor al onze klanten perfect functioneert; dat is eigenlijk hetgene waar ik het meest blij om ben geworden."

Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog