De ervaring van Mise en Place

Wat is Mise en Place?

"Mise en Place is een horeca uitzendbureau, en we trainen eigenlijk ons eigen personeel op het gebied van barpersoneel, keukenpersoneel, op- en afbouwen van evenementen, maar ook host-/hostessenwerk."

Welke producten heeft KantoorArtikelen.nl geleverd?
"De producten die kantoorartikelen bij ons geleverd heeft dat zit met name in de (natuurlijk) kantoorspullen, maar ook een deel van het kantoormeubilair. Waarin we een aantal jaar geleden een beginslag hebben gemaakt om ons kantoor hier wat moderner in te richten en dat zijn nog stappen die we verder aan het uitrollen zijn."

Hoe zijn jullie bij kantoorartikelen.nl terecht gekomen?
"Wij zijn met kantoorartikelen.nl in contact gekomen, eigenlijk al een aantal jaar geleden. Onze CEO Francois Mentink heeft Igor Soons leren kennen. Die zijn in gesprek geraakt, en toen is het balletje een beetje gaan rollen."

Wat heeft kantoorartikelen voor jullie betekent?
"En wij doen eigenlijk verschillende projecten samen met kantoorartikelen.nl. Zo verzien zij ons natuurlijk van kantoorspullen en met kantoormeubilair, maar ook bouwen zij met ons mee, samen, aan onze interne Mise en Place kleding shop.De problemen die wij bevonden was eigenlijk dat wij heel veel dingen decentraal georganiseerd hadden m.b.t. kantoorspullen."

Hoe ervaren jullie de producten van kantoorartikelen.nl?
"De producten van kantoorartikelen.nl ervaren wij eigenlijk als zeer prettig en het fijne wat ook met zich mee brengt als we tegen problemen of uitdagingen aanlopen, is dat we heel snel de telefoon gepakt hebben, heel snel met kantoorartikelen.nl kunnen schakelen en ze denken altijd met ons mee en zorgen voor een goede oplossing."

Zou je kantoorartikelen aan andere bedrijven adviseren, zo ja, waarom?
"Ik zou kantoorartikelen.nl zeker aan andere bedrijven aanbevelen, omdat het supermakkelijk schakelen is, oplossingsgericht en eigenlijk als ze de producten niet kunnen aanbieden zorgen ze dat ze ze wel kunnen aanbieden. Dus eigenlijk totale ontzorging."

Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog