0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Kasten

Alle categorieën

Alle producten

384 resultaten

Kantoorartikelen.nl vind het belangrijk dat de inrichting van jouw kantoor past bij de behoefte van je collega’s en klanten. Ook bij de uitstraling en het imago van je bedrijf. Een opgeruimd en geordend bureau kan daarin vaak al een eerste stap zijn. Voldoende opbergruimte is dan essentieel. Een mooie en moderne kantoorkast die gemaakt is van het juiste, duurzame materiaal en de kleur die past bij de aanwezige inrichting kan hierin een goede bijdrage leveren.

Voor een ruim aanbod moderne kantoorkasten in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleurcombinaties ben je hier aan het juiste adres. De kasten van Conen, Bisley, Voortman en Assmann worden gebruiksklaar geleverd waardoor je, na plaatsing door onze vakkundige medewerkers, direct plezier hebt van de functionaliteit, uitstraling en akoestische werking van onze kantoorkasten.

In ons ruime assortiment hebben wij de volgende soorten kantoorkasten, die voorzien in jouw opberg vraagstuk:

Boekenkasten
Boekenkasten van verschillende afmetingen, voor de opslag van boeken en ander papierwerk in diverse afmetingen en combinaties.

Ladekasten
Diverse ladekasten voor op en onder het bureau, met en zonder opbergmogelijkheden voor hangmappen.

Roldeurkasten
Stevig gelaste metalen roldeurkasten, uitermate geschikt om ruimtebesparend kantoorartikelen in op te bergen.

Schuifdeurkasten
Ruimtebesparende schuifdeurkasten voorzien van deuren met akoestische vulling om geluidsoverlast op de werkplek tegen te gaan.

Draaideurkasten
Stevige metalen draaideurkasten van verschillende afmetingen en in verschillende kleuren.

Hangmapkasten / Dossierkasten
Hangmappenkasten / dossierkasten met 2, 3 of 4 laden, geschikt voor hangmappen en dossier van zowel A4- als folioformaat.

Brandkasten
Brandwerende en inbraakwerende brandkasten en kluizen, zoals archiefkasten, inbouwkluizen en privékluizen.

Lockerkasten
Afsluitbare lockerkasten met één of meerdere kolommen met 3, 4 of 5 deuren per kolom.

Garderobekast
Garderobekasten met één of meerdere kolommen. We hebben ook Z-garderobekasten en kasten met een schoon/vuil-indeling in ons aanbod.

Vitrinekasten
Vitrinekasten met glazen wanden en legborden in een aluminium frame. Voorzien van veiligheidsglas in diverse afmetingen.

Laptopkasten
Laptopkasten voor de veilige opslag van diverse hoeveelheden laptops.

Sleutelkasten
Verschillende sleutelkasten die zorgen voor het veilig en overzichtelijk opbergen van jouw sleutels. Van 20 tot 120 haken.

Advies nodig?

Kan een van onze kantoorkasten-experts jou ergens bij helpen? Stel je vraag dan via info@kantoorartikelen.nl of bel ons op 045 - 5229311. We denken graag met je mee zodat je de juiste kantoorkast kiest, die aansluit op jouw behoeften.