0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Slim bestellen = onnodige kosten besparen!

Bekijk onze blog

Lease

Ontdek onze lease mogelijkheden.

Binnen deze categorie vind je alles wat je nodig hebt voor het onderwijs. Werk je bij een kinderdagverblijf, basisschool, middelbare school, hogere school of andere onderwijsinstelling? We kunnen van alles leveren wat een school nodig heeft. We kunnen kleinmateriaal leveren zoals passers, linialen, geodriehoeken, krijtjes en whiteboardstiften. We hebben reeds een groot assortiment online staan, maar kunnen nog veel meer leveren. Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

We kunnen voorbedrukt proefwerkpapier leveren en andere bedrijfsformulieren. Dit doen we reeds voor meerdere onderwijsinstellingen. Wij zorgen ervoor dat jou school de juiste kwaliteit proefwerkpapier ontvangt met jullie logo.

Hoge kwaliteit schoolmeubilair met een lange levensduur

Wij leveren alleen schoolmeubilair van de hoogste kwaliteit. Duurzaamheid is belangrijk in het onderwijs. Het moet bestand zijn tegen jarenlang gebruik door scholieren en studenten. Ze moeten bestand zijn tegen een schokje. Als een tafel valt moet deze onbeschadigd weer herplaatst kunnen worden. De oppervlakte moet bestand zijn tegen krassen, pennen, stiften of ander misbruik van scholieren. Niet elk meubilair is daarom geschikt voor het onderwijs.

Het grootste deel van ons schoolmeubilair wordt geproduceerd door bedrijven gespecialiseerd in het onderwijs en weten wat een onderwijsinstelling nodig heeft. Een goed voorbeeld hiervan is de Duitse meubelfabrikant Conen. Marktleider in Duitsland om een goede reden: ze weten wat het onderwijs vraagt van meubilair. Ze zijn zo zeker van hun zaak dat ze 10 jaar garantie bieden op al hun producten.

De grootste service wat Conen biedt is de mogelijkheid bestaande schoolmeubilair aan te passen naar wens. Het komt wel eens voor dat je beperkte ruimte hebt en zo het maximale eruit wilt halen. We kunnen daarom bestaande producten laten aanpassen zodat dit past binnen de stijl van jou kinderdagverblijf of onderwijsinstelling.

Ruime ervaring in het onderwijs

KantoorArtikelen.nl heeft veel klanten uit het onderwijs. We leveren hier kantoorartikelen, schoolbenodigdheden en schoolmeubilair. We weten uit ervaring waar we rekening mee moeten houden. Scholen hebben andere openingstijden en eisen. Zo weten we bij de projectinrichting dat hier andere dingen bij komen kijken als bij kantoren. Zo is het heel belangrijk dat de levering en installatie wordt gedaan in vakantieperioden, wanneer de technische dienst aanwezig is. Alles moet dan in een kort tijdsbestek geleverd worden.

Hulp nodig bij de keuze van je schoolbenodigdheden?

Als je nog verdere vragen hebt of specifieke wensen, aarzel dan niet en neem persoonlijk contact met ons op voor al je vragen of voor vrijblijvend advies!  Bel +31 (0) 45 52 29 311 of stuur je ons een e-mail info@kantoorartikelen.nl.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact