Schoolmeubilair, ja ook daarvoor is kantoorartikelen.nl al jaren een grote speler op de markt

Publicatiedatum: 24 jul. 2023 10:00:00

Schoolmeubilair, ja ook daarvoor is kantoorartikelen.nl al jaren een grote speler op de markt

De zomervakantie is in volle gang en terwijl leerlingen genieten van hun vrije tijd, zijn inkopers en schooldirecteuren druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het mag dan wel vakantie zijn, maar achter de schermen wordt er druk geïnventariseerd en worden bestellingen geplaatst voor de benodigde schoolspullen. Want wanneer de deuren weer opengaan, moet alles klaarstaan voor een succesvol en kleurrijk nieuw jaar!

Uitgebreid assortiment

Gelukkig hebben wij een uitgebreid assortiment om scholen te helpen bij hun voorbereidingen. Zoals bijvoorbeeld de "Zitgroep Flowerpower XL, 13-delig met kunstlederen bekleding". Klinkt dat niet geweldig?

Vrolijk   

Deze vrolijke en gezellige zitgroep is een waar pronkstuk voor klassen. Met 13 kleurrijke onderdelen vormen ze samen een prachtige bloem. En niet alleen zien ze er geweldig uit, maar ze zijn ook nog eens praktisch. De bekleding is gemaakt van kunstleer, waardoor ze gemakkelijk af te wassen zijn. En als basis dienen stevige houten platen met kunststof bodemglijders, zodat de kinderen veilig kunnen genieten van hun zitplekjes.

De kleurrijke zithoek wordt geleverd in de exacte kleuren zoals afgebeeld, dus je kunt je alvast voorstellen hoe vrolijk en levendig het eruit zal zien in het klaslokaal.

Makkelijk in onderhoud

Met deze 13-delige set kunnen kinderen niet alleen comfortabel zitten, maar het voegt ook een speelse en uitnodigende sfeer toe aan hun leeromgeving. En niet te vergeten, de bekleding van kunstleer maakt het gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een perfecte keuze is voor drukke klassen.

En nog véél meer!

Bij kantoorartikelen.nl kunnen scholen ook terecht voor een breed scala aan ander schoolmeubilair en benodigdheden, variërend van praktische bureaus en stoelen tot handige opbergoplossingen en educatief materiaal. Of het nu gaat om het inrichten van klaslokalen, kantoren of de schoolbibliotheek, kantoorartikelen.nl heeft alles in huis om het nieuwe schooljaar succesvol van start te laten gaan!

Kijk maar eens op: school

Dus, beste inkopers en schooldirecteuren, terwijl de zomervakantie nog even voortduurt, is het tijd om in actie te komen en ervoor te zorgen dat jullie school helemaal klaar is voor het nieuwe schooljaar. Neem snel een kijkje bij kantoorartikelen.nl en ontdek hoe we jullie kunnen helpen met kleurrijke en comfortabele leeromgeving én nog héél veel meer! Veel succes met de voorbereidingen en een geweldig nieuw schooljaar gewenst!

Een greep uit ons assortiment schoolproducten

Levering (verwacht):
Pennenetui Oxford rechthoek zwart

€ 6,52*
Levering (verwacht):
Viltstift STABILO Pen 68/75 medium sienna

€ 1,39*
Levering (verwacht):
Verfstift Posca PC3M fijn geel

€ 2,93*
Levering (verwacht):
Linoleumverf Creall Lino zwart 250ml

€ 7,59*
Levering (verwacht):
Verfschort Creall medium rood

€ 8,93*
Levering (verwacht):
Krijtbord zwart Softline profiel 8mm, emailstaal groen - 60x90 cm

€ 64,40*
Levering (verwacht):
Origami papier Folia 70gr 20x20cm 500 vel assorti kleuren

€ 6,21*
Levering (verwacht):
Krijtstift Securit SMA-100 rond wit 1-2mm blister à 4st

€ 11,81*
Levering (verwacht):
Kleurstift BicKids kid couleur medium assorti etui à 12 stuks

€ 3,68*
Levering (verwacht):
Papier-maché DAS poeder

€ 10,14*

School

Hoge kwaliteit schoolmeubilair met een lange levensduur schoolmeubilair van de hoogste kwaliteit. ...

Alles voor scholen
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog