0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Wat is het beste printpapier: A-label vs. Whitepaper

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

We printen en kopiëren weliswaar steeds minder, maar we hebben altijd nog print- en kopieerpapier nodig. Het papierloze kantoor is nog lang niet in zich. En daarom vind je bij ons het breedste assortiment - duurzaam en milieuvriendelijk - papier; in álle soorten, kleuren, maten en gewichten. Van het reguliere A4 print- en kopieerpapier tot tekenpapier en van hoogwaardig fotopapier voor inkjet- en laserprinters tot grootformaat plotterpapier en canvaspapier op rol. Alle soorten papier in onze webshop hebben we op voorraad en kunnen we morgen leveren. Maar je moet weten, dat ons papierassortiment is veel en veel groter dan wat we online kunnen aanbieden. Dus heb jij speciale wensen of vragen? Dan bel of mail met onze papierspecialist Jörgen Sweers (T 045/52 29 311, E info@kantoorartikelen.nl)!

Kies bewust!

Het meest gebruikte papier op kantoor en thuis is nog steeds het doodnormale print- en kopieerpapier. In onze webshop vind je wit en gekleurd printpapier van 65 grs tot 240 grs in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen van merken als Canon, HP, Xerox, Multicopy, Navigator, Aurora, Discovery, Balance, Plano Superior en natuurlijk Our Choice. Printpapier kun je trouwens ook gewoon gebruiken om te kopiëren.
Wij zijn overigens bijzonder trots op het grote aanbod milieuvriendelijk en duurzaam print-, kopieer- en multifunctioneel papier.
Behalve het reguliere print- en kopieerpapier kun je bij ons ook terecht voor papierspecialiteiten als computer- en plotterpapier, canvanspapier, (tecnisch) tekenpapier en natuurlijk hoogwaardig fotopapier voor iedere printer van o.m. HP, Opti en Schoellershammer.

Vind je niet wat je zoekt of heb je hulp nodig bij het shoppen, dan aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

#Tip – één van onze papierfavorieten: SAVE!

Eén van onze favorieten is SAVE! Innovatief en kosteneffectief papier dat garant staat voor prachtige afdrukresultaten en tegelijk draag jij je steentje bij aan de zorg voor een beter milieu:
• met 19% minder hout gemaakt dan gemiddeld papier
• met 38% minder water gemaakt
• met 18% minder energie geproduceerd
• creeërt gemiddeld 31% minder uitstoot in de lucht
• voor de verpakking is 10% minder papier gebruikt dan voor een gemiddelde doos
• voorzien van FSC keurmerk
• gemaakt in Europa
• papier en verpakking kunnen na gebruik worden gerecycled

Hoe moet ik printpapier bewaren?

#Tip: Papier is een natuurproduct dat ‘leeft’. Bewaar je papiervoorraad daarom bij voorkeur op kamertemperatuur, zorg dat het niet aan hoge temperatuurschommelingen wordt blootgesteld en bewaar het zeker niet in een vochtige ruimte (zoals de kelder, keuken of het trapportaal). Papier is namelijk hygroscopisch en trekt dus vocht aan! Onze tip: laat je papier altijd tenminste 1 dag op temperatuur komen in de ruimte waar je printer, kopieerapparaat of multifunctional staat om onnodige storingen in je machine te voorkomen.

Hulp nodig

Wil jij bewust duurzaam papier gebruiken, maar je hebt moeite bij het maken van een keuze of je twijfelt, bel (T 045/52 29 311) of mail (info@kantoorartikelen.nl) ons dan gerust, wij adviseren je met veel plezier over het beste papier voor jouw kantoor. Want het is natuurlijk ook nog eens een groot verschil of je een klein- of grootverbruiker bent.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact