Printpapier wit per pak of doos


Alle producten van ons assortiment "Printpapier wit per pak of doos".

Meer informatie

wit papier per pak of per doos; multifunctioneel wit printpapier voor je printer of kopieermachine. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft KantoorArtikelen.nl de vakkennis én het assortiment in huis om het beste uit jouw printer of copier te halen.

Wat is multifunctioneel papier?

je inkjetprinter, je laserprinter, je kopieermachines of in je multifunctional (printer, copier en vaak ook nog scanner en fax in één). 

• in alle formaten
• in alle diktes
• in allerlei milieuvriendelijke varianten, zoals CO2-neutraal, gerecycled, boomvrij en Cradle-to-Cradle papier.

Als je vandaag jouw papier per pak of per doos bestelt, heb je het morgen in huis.

#Tip Slim bestellen: wit papier heb je altijd wel weer nodig en het kost eigenlijk niet meer dan wat ruimte om een paar pakken in voorraad te hebben; als je voor 65 euro (exclusief BTW) bestelt, dan bespaar je 8,50 euro verzendkosten!

#Bewaartip: Papier is een natuurproduct dat ‘leeft’. Bewaar je papiervoorraad daarom bij voorkeur op kamertemperatuur, zorg dat het niet aan hoge temperatuurschommelingen wordt blootgesteld en bewaar het zeker niet in een vochtige ruimte (zoals de kelder, keuken of het trapportaal). Papier is namelijk hygroscopisch en trekt dus vocht aan! Onze tip: laat je papier altijd tenminste 1 dag op temperatuur komen in de ruimte waar je printer, kopieerapparaat of multifunctional staat om onnodige storingen in je machine te voorkomen.

Tip voor mooiere afdrukken

‘colour’ en/of ‘laser’ of ‘digicolour’ in de naam van het product. Er zit een speciale hittebestendige coating op dit papier, waardoor tonerpoeder met pigmenten beter hecht aan het papier. Het resultaat is een mooie afdruk met zijde- of hoogglans effecten.
Voor de mooiste en beste afdrukken van je foto’s kies je het beste dit speciale fotopapier.  

info@kantoorartikelen.nl)!