0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Software

Alle categorieën

Alle producten

6 resultaten

Natuurlijk wil je dat je computer altijd up-to-date is beschermd tegen virussen. McAfee en Norton zijn twee van de bekendste virusbestrijders voor Windows. Hier vind je de anti-virus software van deze twee merken. Om je te helpen bij het maken van de beste keuze, vertellen we je hieronder nog wat meer over het belang van anti-virus software.

Een goede virusscanner is echt belangrijk vandaag de dag om je privacy en veiligheid online te waarborgen. Een paar jaar geleden was een virusscanner alleen nog voldoende als beveiliging; tegenwoordig zijn we iedere dag steeds langer online actief en neemt de kans op gevaar toe. Een compleet beveiligingspakket is daarom geen overbodige luxe meer.

Zo’n ‘total protection’ pakket biedt een complete beveiliging. Behalve de klassieke virusscanner krijg je er anti-spyware bij, een anti-rootkit, firewall, gegevensbescherming en ouderlijk toezicht.

Ben je er steeds van bewust dat, zodra jij verbinding hebt met internet, hackers in staat zijn om jouw computer ongezien binnen te dringen. Is jouw e-mail al eens gehackt? Voilá! Zorg daarom altijd dat je een firewall op je computer hebt geïnstalleerd en sluit alle openstaande poorten. De firewall controleert alle inkomende en uitgaande bestanden. Bovendien vraagt de firewall altijd om toestemming als een programma verbinding wil maken met internet. 

Spyware
Spyware wordt ongemerkt op jouw computer geïnstalleerd: bijvoorbeeld via e-mails waarin jij wordt uitgenodigd op een link te klikken. Zodra je dat doet, ben je de klos. Spyware komt ook vaak ongezien mee als je bestanden van twijfelachtige websites download of via geïnfecteerde peer to peer bestanden. Die spyware steelt jouw inlog- en persoonlijke gegevens met als gevolg een dikke kans op grote schade. Een spyware scanner helpt je om met dit soort malafide praktijken af te reken.

Overigens: malware is de verzamelnaam voor virussen, spyware, rootkits, torjans etc.

Kies in ieder geval een anti-virus programma dat automatisch alle updates download, zodat je altijd ben verzekerd van de beste bescherming.