Microsoft Surface Go 2 64 GB 26,7 cm (10.5") Intel® Pentium® Gold 4 GB Wi-Fi 6 (802.11ax) Windows 10 Pro Zilver

€ 291,73 excl. BTW

Nog maar 3 (direct) beschikbaar

Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: STZ-00003
Merk: Microsoft
EAN: 0889842596250
Beschikbare voorraad: 3
Productinformatie
Ontdek de STZ-00003 Microsoft Surface Go 2, een veelzijdige keuze voor wie zoekt naar productiviteit en entertainment. Met zijn compacte 10,5-inch scherm biedt deze krachtige tablet een ideale combinatie van draagbaarheid en prestaties. Aangedreven door een Intel® Pentium® Gold-processor en uitgerust met 4 GB RAM, levert de Surface Go 2 vlotte prestaties voor dagelijkse taken, of je nu onderweg bent of thuis werkt. Met 64 GB opslagruimte heb je voldoende ruimte voor je documenten, apps en multimedia. Het heldere en levendige 10.5-inch display zorgt voor een meeslepende kijkervaring, of je nu aan het werk bent of ontspant met je favoriete content. Bovendien ondersteunt de tablet Wi-Fi 6 (802.11ax) voor ultrasnelle draadloze connectiviteit, waardoor je altijd verbonden blijft. Dankzij het slanke ontwerp en het krachtige Windows 10 Pro-besturingssysteem is de Microsoft Surface Go 2 niet alleen stijlvol maar ook uiterst functioneel. Deze zilveren krachtpatser is jouw toegangspoort tot moeiteloze productiviteit en grenzeloos entertainment. Ervaar de vrijheid van de Surface Go 2 en ontdek een wereld van mogelijkheden.


Merk / fabrikant "Microsoft"

Microsoft Corporation is een Amerikaans bedrijf uit Redmond in Washington. Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licenseert en ondersteunt een breed scala aan producten die zijn gerelateerd aan computers. Microsoft is opgericht in 1975 door Bill Gates en Paul Allen. Toetsenborden van Microsoft koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Microsoft artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Microsoft koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Microsoft producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van toetsenborden van Microsoft. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met toetsenborden van Microsoft. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Microsoft producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog