0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

JUPILER

Topkwaliteit bier van Jupiler koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Jupiler artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je betaalbaar bier wilt, maar dan wel het echte werk, dan maak je met bier van Jupiler de juiste keuze. Jupiler wordt gebrouwen door brouwerij Piedboeuf, gelegen in Jupille-sur-Meuse. Hier komt ook de naam van Jupiler vandaan. Deze naam is in 1966 ingevoerd.

De brouwerij, die met twee namen door het leven gaat (Brouwerij Piedboeuf of Brouwerij Jupiler) is opgestart in 1853 en is opgericht door Jean-Théodore Piedboeuf. De grootste groei vond plaats na 1905, door de impuls van Henri Piedbouef en zijn schoonbroer Albert van Damme.
Hoewel het embleem van Jupiler altijd een stier is geweest, is de precieze vorm wat veranderd. Bij de oude flessen stond de stier op zijn achterpoten, terwijl dat bij de nieuwe flessen op alles vier de poten is.

Oplossingen

“Mannen weten waarom.” Jupiler wordt gezien als hét bier, en vooral in Limburg wordt het in Nederland vaak gedronken ten koste van andere bieren zoals Grolsch, Heineken, Bavaria of Amstel.
De smaak van het bier van Jupiler wordt omschreven als krachtig, iets voor de echte liefhebber van pilsener. De smaak van het bier van Jupiler wordt al vele jaren gekoesterd, en het recept van het bier wordt goed geheimgehouden, zodat echte bierliefhebbers altijd terugkomen naar Jupiler.
Goede alternatieven voor Jupiler zijn Amstel, Bavaria, Grolsch, Heineken of Hoegaarden.

Advies nodig?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Jupiler artikelen op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van JUPILER.

Alle producten

1 resultaten