Mars repen single 51gr 32 stuks

€ 27,27 excl. BTW

Inhoud: 32 stuk(s)
Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q891861
Merk: Mars
Fabrikantcode: 34005
EAN: 5000159461276
Beschikbare voorraad: 126
Productinformatie
* Ontwikkeld door Forrest Mars in 1932. * De Marsreep is een verrukkelijke combinatie van chocolade, karamel en nougat. * Candybars die kunnen zorgen voor de broodnodige energie. * Voor tijdens een dip op kantoor of gewoon lekker tussendoor. * U hebt een keuze uit Mars, Snickers, Bounty, Twix én M&M pinda's.


Eigenschappen "Mars repen single 51gr 32 stuks"
Assorti verpakking: Neen
Commerciële kleurnaam: Zwart
Garantie: Beperkt Houdbaar
Individueel Verpakt: Ja
Inhoud (Netto): 51
Kleur: Zwart
Soort snoepgoed: Chocolade en snoep combinatie
Verpakking: Display
Vorm: Reep
Merk / fabrikant "Mars"

In 1882 werd Frank C. Mars geboren in Minnesota, USA. Hij heeft polio. Hierdoor kan hij niet naar school gaan. Zijn moeder Alva  geeft hem les in de keuken en leert hem ook snoep met de hand in chocolade te dompelen.
Mars, Incorporated, dat ongeveer 200 medewerkers telt in 1929, verhuist van Minneapolis naar Chicago, Illinois en start de volledige productie in een fabriek die vandaag de dag nog steeds bestaat.
Chicago heeft een centralere ligging en biedt spoorwegverbindingen naar andere delen van de Verenigde Staten en Canada. Dankzij de goede distributie van de snoeprepen zijn dit de beste jaren voor Frank. Forrest E. Mars, Sr. , de enige zoon van Frank C. Mars treedt toe tot het familiebedrijf. In 1932 wordt de Snickers reep op de markt gebracht. Wist je dan dat in 1935 het Mars concern uitbreiding zoekt in dierenvoeding door het merk Chappie hondenvoer in blik over te nemen? Inmiddels is Mars een gigantisch concern en kennen we allemaal de overheerlijke chocolade mars repen. Die willen we allemaal wel tussen onze drukke werkzaamheden door eten. Je kunt ze samen met bijvoorbeeld andere kantoorbenodigdheden, verpakkingsmaterialen, papier, toners of frisdranken in de voordelige webwinkel bij KantoorArtikelen.nl bestellen !

Advies bij je keuze van Mars producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van snoeprepen van Mars. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met snoeprepen van Mars. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Mars producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Deze artikelen vind je wellicht ook interessant.
Nog maar 4 op voorraad
Levering (verwacht):
Bounty repen single 24x57gr
* Droom weg naar een stukje paradijs op aarde. * Met Bounty genieten je van heerlijke melk of pure chocolade met een zachte kokosnootvulling. * Candybars die kunnen zorgen voor de broodnodige energie. * Voor tijdens een dip op kantoor of gewoon lekker tussendoor. * U hebt een keuze uit Mars, Snickers, Bounty, Twix én M&M pinda's.
Art. Nr.: Q891863

€ 20,46*
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog