Kantoormeubelen leasen of huren: de oplossing voor zorgeloos gebruik

Sta jij op het punt om binnenkort nieuw duurzaam kantoormeubilair aan te schaffen? Dan kun je traditioneel kiezen voor eigendom met alle daaraan verbonden kosten en zorgen. Maar je kunt ook besluiten om de kantoormeubelen te leasen en niet meer zelf te kopen!

Zorgeloos gebruiken in plaats van bezitten. En dat zou wel eens bijzonder interessant kunnen zijn. Dankzij dit concept kun je gemakkelijker besluiten je gebruikt kantoormeubilair te vervangen.

De divisie Projectinrichting van KantoorArtikelen.nl is gespecialiseerd in het op maat oplossen van de meest uiteenlopende werkplek-vraagstukken. Ons doel is het altijd om de beste werkomgeving te creëren, waar iedereen optimaal kan functioneren.

Om eigenaar te worden van producten moet je altijd geld investeren in de aanschaf ervan. Als je de spullen eenmaal bezit, heb je hoe dan ook te maken met  ‘cost of ownership’: dat geldt óók voor kantoormeubilair. Wij bieden lease aan voor de volgende kantoormeubelen:Kantoorinrichting leasen of huren via Kantoorartikelen.nl

Onze leasemaatschappij (een 100% zusterbedrijf van KantoorArtikelen.nl) blijft eigenaar van het kantoormeubilair en neemt alle kosten voor eigen rekening.
Voorop hierbij staat dat alle zorgen uit handen worden genomen. Als gebruiker betaal jij uitsluitend een vast bedrag per maand voor het gebruik van de spullen. De hoogte van het lease-bedrag wordt bepaald aan de hand van:

Stap 1: inventarisatie

Volume

Stap 2: Planvorming

Aanschafwaarde

Stap 3: Offertetraject

Rentepercentage

Stap 4: Uitvoering

Looptijd

Stap 5: Nazorg

RestwaardeWaarom de keus voor operational lease?

Bij KantoorArtikelen.nl maken we gebruik van operational lease. We hebben de voordelen hiervan voor je op een rijtje gezet.

Bij operational lease blijft de leasemaatschappij eigenaar van het meubilair. Het risico ligt dan ook bij ons. Kosten als afschrijving en reparatiekosten zitten dan ook in de prijs verwerkt. Hierdoor kun jij zorgeloos gebruik maken van het nieuwste meubilair. Na afloop van het leasecontract halen wij het meubilair weer op of kun je kiezen voor een vernieuwd leasecontract met nieuw meubilair of voor het afnemen van het meubilair voor de dan geldende commerciële restwaarde. Met operational lease beschikt jouw zaak altijd over het modernste meubilair dat past bij jouw werkomgeving. Met operational lease groeit jouw meubilair mee met jouw bedrijf.
Referenties

We hebben de afgelopen decennia de inrichting van honderden kantoren en onderwijsinstellingen verzorgd, die past bij hun ambities en omgeving.
Onze ervaring is gebruikt om klantenwensen te vertalen in een werkend inrichtingsconcept, waarin medewerkers & studenten profiteren van een productieve en levendige omgeving. 

Bekijk hier ons overzicht van referenties. Interesse in het leasen of huren van kantoormeubilair?

Wil jij de mogelijkheden voor het leasen van kantoormeubilair voor jouw organisatie onder de loep nemen, dan kun je altijd contact opnemen met onze afdeling Projecten. Vul onderstaand formulier in dan gaan wij graag samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw organisatie!

 


 

Wens je meer informatie?

Waarom KantoorArtikelen.nl?

 

Meer dan 30 jaar ervaring

Leasing mogelijk via eigen leasemaatschappij

Installatie & montage door eigen werknemers

Persoonlijk advies passend bij jullie werksfeer

Herman Miller Dealer Performance award 2017 & '18

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×