Inno3D GeForce RTX 3060 Twin X2 NVIDIA 8 GB GDDR6

€ 350,97 excl. BTW

Langere levertijd
Dit product wordt besteld bij de leverancier en heeft daardoor (soms) een langere levertijd. Raadpleeg onze klantenservice voor meer informatie over de verwachte levertijd.
Productnummer: N30602-08D6-11902130
Merk: Inno3D
EAN: 0835168003019
Productinformatie
Ervaar krachtige grafische prestaties met de Inno3D GeForce RTX 3060 Twin X2. Het 8 GB GDDR6 grafisch geheugen en een 128-bits geheugenbus bieden voldoende capaciteit en bandbreedte voor veeleisende grafische toepassingen. Dompeel jezelf onder in verbluffend detail met een maximale resolutie van 7680 x 4320 pixels, waardoor kristalheldere beelden worden geleverd. De kaart ondersteunt DirectX 12 Ultimate en OpenGL 4.6, waarmee geavanceerde functies worden ontgrendeld voor gaming en creatieve taken. Sluit naadloos aan op je systeem via de PCI Express x16 4.0-interface. Houd de grafische kaart efficiënt draaiende met het actieve koelsysteem met twee ventilatoren, wat optimale thermische prestaties garandeert tijdens intensief gebruik.


Merk / fabrikant "Inno3D"

Inno3D is een bekende naam in de wereld van gaming en high-performance computer hardware. Het bedrijf is opgericht in 1998 en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan in het ontwerpen en produceren van grafische kaarten en andere computercomponenten. Het bedrijf is bekend om zijn focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.


Geschiedenis

Inno3D is opgericht in 1998 en is begonnen als een kleine hardwarefabrikant in Hong Kong. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een wereldwijde speler in de hardware-industrie. Inno3D heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.


Assortiment

Inno3D biedt een breed scala aan computerhardware aan, waaronder grafische kaarten, moederborden en andere computercomponenten. Het bedrijf is vooral bekend om zijn grafische kaarten die speciaal zijn ontworpen voor gaming en high-performance computergebruik. Het bedrijf biedt ook een aantal verschillende modellen van elk type product, zodat klanten kunnen kiezen welk model het beste past bij hun specifieke behoeften.


Koop Inno3D bij KantoorArtikelen.nl

Als erkende dealer van Inno3D bieden wij bij KantoorArtikelen.nl een breed scala aan Inno3D producten aan voor zakelijke klanten. Onze producten worden geleverd met garantie en onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het juiste product voor uw specifieke behoeften. Bestel uw Inno3D producten vandaag nog bij KantoorArtikelen.nl!

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog