0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Herman Miller bureaustoelen

Als je eenmaal in een design bureaustoel van Herman Miller hebt gezeten, wil je nooit meer anders. Dan ben je ‘hooked’.
De bureaustoelen van Herman Miller zijn de allerbeste in hun klasse en alle vlakken: ergonomisch, zitcomfort, gebruiksgemak, kwaliteit, garantie én duurzaamheid.

Herman Miller is niet voor niets marktleider op het gebied van ergonomische bureaustoelen.

Uitproberen; bij ons of bij jou op locatie

Goed en lekker zitten is een belevingservaring. Vandaar dat wij geïnteresseerde klanten, architecten en zelfs collega projectinrichters de mogelijkheid bieden om bij ons (meestal kostenloos) een proefstoel af te roepen. 
Je kan tijdens de overeengekomen periode bij jouw thuis op of je kantoor proefzitten om helemaal aan te wennen aan je nieuwe stoel!

Je bent ook van harte welkom in onze Herman Miller showroom in Hoensbroek.
Hier hebben we alle soorten bureaustoelen van Herman Miller om in het echte te zien en beleven.
Onze kundige collega's zijn er om jou verder te helpen bij jouw keuze. We hebben ook Herman Miller stoelen staan in onze vestiging in Tegelen en Den Bosch, maar vaak staan daar niet alle beschikbare type's. 

KantoorArtikelen.nl heeft de Aeron, Mirra 2, Celle, Embody, Caper, Setu en binnenkort ook de nieuwe Cosm ook als nieuwe ongebruikte stoelen van Herman Miller en de monitorarm FLO (van CBS) meestal in behoorlijke aantallen op voorraad.

Interesse gewekt ? Neem dan contact op om alle mogelijke opties door te spreken.

 

Herman Miller refurbished

Naast het verkopen en leasen van Herman Miller meubilair verkopen wij ook refurbished meubilair. Hierdoor kun je een bureaustoel met een uitstekend zit comfort, continue flexibeleondersteuning, met PostureFit en Airewaeve krijgen. 
Alleen dan gebruikt en voor een lagere prijs.

Herman Miller stoelen zijn uitermate geschikt voor hergebruik. Het gebruik van moderne elastische kunststof materialen zorgt voor minder zweetvorming en absorbtie van vreemde materialen.
Hierdoor blijven jij en je stoel langer fris. 
Herman Miller stoelen zijn vele malen hygiënischer dan stoelen met katoen en schuim.

De retour ontvangen meubels worden geïnspecteerd, professioneel gereinigd en (indien nodig) gerepareerd. Deze Herman Miller bureaustoelen worden met in acht neming van de fabrieksgarantie weer verkocht of herplaatst in de lease.

Tot onze spijt zijn er wachtlijsten van toepassing, vraag aub gerust naar de beschikbaarheid van de aanstaande batches stoelen.

2017 & 2018: winnaar Herman Miller Sales Performance Award Benelux
2017 & 2018: winnaar Herman Miller Sales Performance Award Benelux

KantoorArtikelen.nl is in de jaren 2016-2017 en 2017-2018 bekroond als best verkopende Herman Miller-dealer in de Benelux, en daar zijn we best trots op. 

Het is voor ons een bevestiging van een perfect partnership met de meest succesvolle high-end fabrikant van Cradle to Cradle kantoormeubilair.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.