0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Klaptafels, Spaceflex of SICO sets

Alle producten

78 resultaten

Als je met regelmaat een ruimte moet herinrichten voor je bijeenkomsten of bijvoorbeeld tijdens de pauze, dan zijn klaptafels of onze verrijdbare en inklapbare Spaceflex tafels van de Duitse topfabrikant Conen een super oplossing voor dagelijks intensief gebruik in de praktijk, zoals in het onderwijs of in multi functionele gebouwen. De tafels kunnen eenvoudig en snel worden ingeklapt om vervolgens verplaatst te worden. 

Besparingen mogelijk

De inzet van Spaceflex tafels zal leiden tot bijvoorbeeld besparingen van te huren tafels en stoelen, schoonmaakkosten, opslagkosten en vooral zijn kosten voor handling drastisch lager ten opzichte van de inzet van reguliere klaptafels en stapelbare stoelen. De spaceflex tafels wordt gemaakt in diverse maten en vormen, voor kleine kinderen op de onderbouw of basisschool en grotere (zelfs volwassen) op de middelbare of hogere scholen.

Leverbaar in diverse kleuren en decors

De bladen zijn in diverse materialen en decors leverbaar. De volkernbladen zijn extreem robuust en duurzaam. De decormogelijkheden zijn bij deze volkernbladen beperkt. Bij de melamine bladen zijn meer dan 25 decors mogelijk tegen een geringe meerprijs. Deze melamine bladen zijn minder stootvast dan de volkernbladen, maar nog steeds van hoge kwaliteit zodat de klaptafel lang mee gaat.

De zittingen zijn leverbaar in rood, blauw, geel en groen. Eindeloze combinaties zijn mogelijk. Geef dit aan bij je bestelling of neem contact met ons op. 

Meer informatie nodig?

Heb je nog verdere vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op. We kunnen eventueel naar wens verder aanpassingen doen. Bespreek dit met ons en wij denken met je mee. Zo krijg jij de tafel die perfect past binnen jou school of kantoor.