0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Vouwmachines

Alle producten

4 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Bespaar tijd en geld met een vouwmachine

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

Je denkt misschien dat in de huidige tijd van virtuele communicatie nauwelijks nog iemand ouderwets post verstuurd. Niets is minder waar; er talloze bedrijven, waar iedere dag heel veel fysieke post de deur uit gaat. Bij jou ook? Als het gaat om grote aantallen, dan is het superhandig om een slimme vouwmachine in huis (of beter gezegd in de postkamer van jouw bedrijf te hebben) te hebben.
Vouwmachines helpen je jouw poststukken snel en perfect te vouwen en klaar te maken voor verzending. De voordelen liggen voor de hand: je bespaart kostbare tijd en reduceert kosten. Laten we eens samen in de wereld van de vouwmachines duiken, zodat jij weet welke machine voor jou de beste is.

Vouwmachines voor kantoorgebruik

Er bestaan vouwmachines voor A4-formaat en voor grootformaat, zoals bouwtekeningen e.d. De eerste noemen we machines voor kantoorgebruik. Zo’n vouwmachine verdient zichzelf al snel terug, omdat je niet meer zelf uren staat te vouwen. Bovendien, de vouwen zijn scherper, mooier en vooral rechter. En als je wilt dat jouw post er professioneel uitziet dan is dit toch echt een must.
Hoe werkt een vouwmachine voor kantoorgebruik? Je legt een stapel fakturen, brieven, mailings, brochures of flyers in de vouwmachine en aan de andere kant komen ze er in de vouw van jouw voorkeur* uit. Daarna moet je ze wel nog zelf handmatig in een envelop schuiven (tenzij je een zogenaamde couverteermachine hebt, die dit voor je doet). Er bestaan overigens ook vouwmachines voor kantoorgebruik die documenten op A3-formaat aankunnen.

*Soorten vouwen
Er zijn diverse vouwmachines die op meer manieren vouwen kunnen vouwen; in kantoorartikelenland worden dat vouwschema’s genoemd. Iedere soort vouw correspondeert met een bepaald formaat envelop, zoals bijvoorbeeld de wikkelvouw voor C6-envelop

Couverteermachine: papieren vouwen, enveloppen vullen én sluiten

Verwerk je iedere maand honderden poststukken, dan ben je waarschijnlijk toe aan een professionaliseringsslag en is een couverteermachine een verstandige en slimme investering. Een courverteermachine vouwt namelijk niet alleen maar stopt je documenten ook automatisch in de envelop én sluit die envelop. Een couverteermachine wordt daarom ook wel een enveloppen vul- en sluitmachine genoemd. Voor deze machines heb je wel speciale enveloppen nodig die geschikt zijn voor couverteermachines. Een couverteermachine is al vanaf 500 poststukken per maand rendabel!

Vouwcapaciteit

Vouw- en courverteermachines kunnen tot 2500 documenten per dag verwerken. De vouwmachine PF215 van het merk Superfax bijvoorbeeld voltooit 130 vouwen per minuut. Ter illustratie, dat betekent dat deze machine een pak printpapier in 4 minuten verwerkt. Deze machine kan tot 180 grs papier verwerken.
Veel vouwmachines zijn uitgerust met een teller, zodat je precies weet hoeveel documenten de deur uit gaan.

Vouwmachine, welk merk is het beste?

• Papermonster: het budgetmerk met instapmodellen voor ‘licht’ gebruik met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De vouwmachines van Papermonster vouwen maximaal drie vellen tegelijk in een wikkelbouw voor C6-enveloppen. Een goede prijs-kwaliteitverhouding.
• Hefter, Martin Yale en Superfax zijn onze favorieten als het om vouwmachines gaat. Wij organiseren op locatie graag een demonstratie. Bovendien regelen we graag een proefplaatsing voor je, zodat je de vouwmachine eerst zelf kunt testen! Bel of mail ons als je hierin geïnteresseerd bent, maar ook als je vrijblijvend deskundig en objectief advies wilt over verschillende vouwmachines: T +31 (0) 45 52 29 311 of info@kantoorartikelen.nl.

Vouwmachines voor grootformaat (A0)

Dit zijn vouwmachines die tekeningen en andere grote vellen razendsnel feilloos en haarscherp vouwen. Dit gaat gemiddeld zes keer sneller, dan wanneer je dit handmatig doet. Bovendien kun je je groot formaat vellen nooit zelf zo perfect vouwen als een speciaal hiervoor gebouwde machine. Bij 5 vouwen per dag, heb je de vouwmachine in 36 maanden terugverdiend!

Waarom zou ik een vouwmachine aanschaffen?

• bespaar kostbare tijd om zelf te vouwen en reduceer kosten
• de vouwen zijn scherper, mooier en vooral rechter
• verschillende vouwschema’s


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact