0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Schrijfwaren

Alle categorieën

Alle producten

1352 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

4 Redenen om vaker met pen op papier te schrijven

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Wie schrijft die blijft! Wat zouden we zijn zonder schrijfwaren? Al typen we nog zoveel op al onze devices, een leven zonder pennen en potloden is ondenkbaar. En dus vind je bij KantoorArtikelen.nl nog steeds het grootste assortiment schrijfwaren: van balpennen, fijnschrijvers en rollerballs tot luxe pennen, markers, potloden en whiteboardstiften. En natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor alle soorten vullingen voor je potloden en pennen. Al onze schrijfwaren kunnen wij snel uit voorraad leveren; vandaag voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Met wat voor pen schrijf jij het liefste? Iedereen heeft wel een voorkeur voor een bepaald soort pen of potlood. Terwijl de een zweert bij een good old Bic (overigens de meest gekauwde pen ter wereld!), doet de ander een moord voor een rollerball, een gelpen of een mooie vulpen. Dat is een kwestie van gevoel; iedere pen ligt nou eenmaal anders in de hand. Dat heeft onder meer te maken met het gewicht en het materiaal. Belangrijk is dat je niet te hard hoeft te drukken als je schrijft. Een vulpen en een rollerball hebben bijvoorbeeld minder schrijfdruk nodig dan een balpen.
Zorg altijd voor een voorraadje schrijfwaren waar jij het allerliefste mee schrijft, dan grijp je in ieder geval nooit mis.

Wist je trouwens dat schrijfwaren ook onderhevig zijn aan trends? Hadden we vroeger de keuze uit de inktkleuren blauw, zwart en rood, tegenwoordig kun je schrijven in alle kleuren van de regenboog. Niet alleen de buitenkant van de pennen is uitgevoerd in hippe kleuren, ook de inkt of gel mag lekker opvallend zijn vandaag de dag.
Aan de andere kant zijn duurzame schrijfwaren juist erg populair. Dat wil niet zeggen dat schrijfspullen met een duurzaam keurmerk saai zijn, integendeel. Ook hier heb je de keuze uit trendy pennen tot schrijfwaren met een rustig of natuurlijk ogend karakter.

Passend bij de digitalisering is de toename van styluspennen in het assortiment, waarmee je eenvoudig op je tablet of smartphone kunt schrijven en tekenen. De styluspen fungeert als een soort extra dunne vinger op je scherm. Helemaal handig is de BIC Cristal Stylus: balpen en stylus in één. Waarschijnlijk is dit de allergoedkoopste stylus ter wereld. In dit filmpje zie je hoe superhandig en makkelijk je met de Cristal Stylus werkt en hoe je hem in één simpele handbeweging omtovert van pen tot stylus en omgekeerd. 

Ben je op zoek naar een hele speciale pen, potlood of stift en je vindt die niet meteen in onze shop? Aarzel niet en bel of mail ons voor hulp of vrijblijvend advies.
Maak gebruik van onze vakkennis! T +31 (0) 45 - 52 29 311, E info@kantoorartikelen.nl


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact