0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Memoblaadjes

Alle producten

15 resultaten

Memoblaadjes zijn heel erg handig en enorm praktisch in het gebruik. Niet alleen op kantoor, ook thuis kunnen ze erg goed van pas komen. De meest gebruikte plek voor een stapel of blok memoblaadjes is naast de telefoon. Zo kun je, al telefonerend of meteen na afloop van het gesprek, snel een belangrijke boodschap of afspraak opschrijven; voor jezelf of voor iemand anders.

Hier vind je ons aanbod ‘gewone’ memoblaadjes en memobloks, maar we hebben natuurlijk ook zelfklevende memo’s en de wereldberoemde Post-Its’s. Deze memoblaadjes zijn, zoals de naam al zegt, voorzien van een plakrand. Het voordeel van de zelfklevende memoblaadjes is dat je ze snel ergens op een opvallende plek kunt opplakken. Bijvoorbeeld op het beeldscherm van je computer, zodat je iedere keer wordt herinnerd aan wat je niet mag vergeten. Maar je kunt ze ook in je agenda plakken of in je notitieboekje.

Memoblaadjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt ze kopen in een blok die aan één kant is verlijmd en waar je de blaadjes dus vanaf kunt scheuren. Maar er zijn ook onverlijmde memoblokken; dit is een stapel losse memoblaadjes in een transparante houder. Die houder gaat dus langer mee en hiervoor zijn losse navullingen te koop.