0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Memoblaadjes

Alle producten

15 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

4 Redenen om vaker met pen op papier te schrijven

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Memoblaadjes zijn heel erg handig en enorm praktisch in het gebruik. Niet alleen op kantoor, ook thuis kunnen ze erg goed van pas komen. De meest gebruikte plek voor een stapel of blok memoblaadjes is naast de telefoon. Zo kun je, al telefonerend of meteen na afloop van het gesprek, snel een belangrijke boodschap of afspraak opschrijven; voor jezelf of voor iemand anders.

Hier vind je ons aanbod ‘gewone’ memoblaadjes en memobloks, maar we hebben natuurlijk ook zelfklevende memo’s en de wereldberoemde Post-Its’s. Deze memoblaadjes zijn, zoals de naam al zegt, voorzien van een plakrand. Het voordeel van de zelfklevende memoblaadjes is dat je ze snel ergens op een opvallende plek kunt opplakken. Bijvoorbeeld op het beeldscherm van je computer, zodat je iedere keer wordt herinnerd aan wat je niet mag vergeten. Maar je kunt ze ook in je agenda plakken of in je notitieboekje.

Memoblaadjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt ze kopen in een blok die aan één kant is verlijmd en waar je de blaadjes dus vanaf kunt scheuren. Maar er zijn ook onverlijmde memoblokken; dit is een stapel losse memoblaadjes in een transparante houder. Die houder gaat dus langer mee en hiervoor zijn losse navullingen te koop.

 


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact