0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Hechtmappen en klemmappen

Alle categorieën

Alle producten

276 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Hoe bestel ik de juiste hangmap

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Snel, simpel en goed: hechtmappen en klemmappen bieden de perfecte en meest eenvoudige oplossing om belangrijke setjes papieren te bundelen en te sorteren. Voortaan heb je alles op orde en hoef je niet meer te zoeken, want je grijpt snel naar de hecht- of klemmap waarin je het hebt bewaard. Dat scheelt een heleboel tijd en stress!

Is jouw administratie altijd een puinhoop? Ben je altijd aan het zoeken naar bepaalde papieren, omdat die ergens in een stapel verdwenen zijn of in een niet nader benoemd brievenbakje of ladenkastje zijn beland? Maak een einde aan die eeuwige stress en geef je documenten meteen een opbergplek. Hechtmappen en klemmappen zijn ideaal voor kleine stapels papieren die bij elkaar horen en die je ook graag bij elkaar bewaard. Je kunt ze niet alleen makkelijk bundelen in de mapjes, je kunt ze in een hechtmap eventueel ook nog sorteren met behulp van tabbladen als je dat handig vindt. En wat ook praktisch is, de mappen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Van die kleuren maak je zomaar een gemakkelijk indeel- of bewaarsysteem. 

Wat is het verschil tussen hechtmappen en klemmappen? De papieren en documenten die je in een hechtmap bewaart, moet je perforeren en in het hechtmechaniek stoppen. In een klemmap klem je de papieren vast; hier hoeft dus geen perforator aan te pas te komen. 

Er zijn, behalve kant-en-klare hechtmappen en klemmappen, ook individuele hechtmechanieken en snelhechtstrips verkrijgbaar. Die kun je bijvoorbeeld gebruiken in ordners of andere opbergmappen. Per hechtmechaniek of hechtstrip bundel je heel eenvoudig die documenten die bij elkaar horen.

Sommige hechtmechanieken zijn erg slim; ze zijn voorzien van een zogenaamd 'buismechaniek'. Het voordeel daarvan is, dat als je een of twee pagina's eruit wilt halen, je niet eerst de hele bovenliggende stapel papieren hoeft te verwijderen. Je kunt het buismechaniek openmaken op de plek van de betreffende pagina's die je nodig hebt, je haalt die papieren eruit en sluit het buismechaniek weer. Zodoende hoef je daarna niet weer alles terug te plaatsen (en je herkent het vast wel: blijken niet alle perforatorgaatjes op dezelfde plek te zitten, waardoor je iedere pagina's weer apart in het hechtmechniek moet stoppen...).

Er bestaan overigens ook zelfklevende hechtstrips. Die zijn vooral handig voor dikkere of waardevolle documenten die je niet wilt of kunt perforeren. Je plakt de zelfklevende hechtstrip met een eenvoudige handbeweging achter op een catalogus, foto's, tekeningen of brochures.

Let bij het kopen van je hechtmappen of klemmappen even goed op hoeveel pagina's je in de betreffende map kunt opbergen. Voor beide soorten mappen geldt, dat ze doorgaans geschikt zijn voor 1-25, 1-30 of 1-60 vel.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact