Info Vanwege grote drukte in ons distributiecentrum kunnen pakketten met 24-48 uur vertraagd worden.

Flexibele kantoorartikelen bestelopties voor alle bedrijfsgroottes: Pas bevoegdheden voor medewerkers aan met Kantoorartikelen.nl

Publicatiedatum: 20 nov. 2023 11:00:00

Flexibele kantoorartikelen bestelopties voor alle bedrijfsgroottes: Pas bevoegdheden voor medewerkers aan met Kantoorartikelen.nl

Als familiebedrijf dat meer dan 100 jaar oud is hebben wij ons door de jaren heen ontwikkeld tot een ware kameleon, bekwaam in het bedienen van een divers klantenbestand dat zich uitstrekt van kleine zelfstandigen tot gigantische multinationals. Ja, wij zijn die vriendelijke handelaar die ervoor zorgt dat jouw bureaustoel comfortabel is en je pen soepel schrijft. Het maakt niet uit of je nu een eenmanszaak runt of deel uitmaakt van een wereldwijd conglomeraat.

Onze reis begon in de bedrijfssector, waar we al snel bekend werden om onze efficiëntie en kwaliteit. Scholen, opleidingsinstituten en zelfs ministeries volgden, aangetrokken door ons breed assortiment en onze betrouwbare service. Maar wacht, er is meer! Zelfs particulieren hebben ontdekt dat onze producten en diensten net zo nuttig zijn in hun thuiskantoren. Van een eenvoudige paperclip tot een geavanceerde multifunctionele printer, wij hebben het allemaal.

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze flexibele aanpak. In de complexe wereld van multinationals bijvoorbeeld, zijn er vaak strikte regels voor wat inkopers mogen bestellen. Onze webshopsoftware is hier perfect op aangepast. Met een paar klikken kan het systeem worden ingesteld om aan deze specifieke eisen te voldoen, waardoor het bestellen een fluitje van een cent wordt.

Variant 1: Medewerker bestelt, supervisor hoeft slechts te autoriseren

We bieden twee revolutionaire opties voor accountbeheer. Ten eerste is er het beheerdersaccount-met-medewerkers-optie, ideaal voor bedrijven waar bestellingen geautoriseerd moeten worden. Medewerkers dienen een aanvraag in c.q. zetten de bestelling in onze webshop al klaar, die vervolgens door een supervisor of het hoofdaccount wordt goedgekeurd. Het is een strak, efficiënt en duidelijk systeem.

Variant 2: Medewerker krijgt geselecteerde bevoegdheden

Dan is er de variant met sub accounts, waarbij het hoofdaccount sowieso gemakkelijk toegang heeft tot elk sub account. Deze optie is bijvoorbeeld perfect voor bedrijven met meerdere vestigingen, waarbij elk sub account zijn eigen factuuradres heeft, maar ook zijn eigen door het hoofdaccount vastgestelde bevoegdheden, zoals de mogelijkheid om alleen een eigen geselecteerd assortiment te zien en daaruit te bestellen. Dit zorgt voor een op maat gemaakte winkelervaring die perfect past bij de unieke behoeften van elk bedrijf.

Variant 3   

En het beste nieuws? We zijn zelfs in staat om deze twee systemen te combineren!

In een notendop, Kantoorartikelen.nl is niet zomaar een leverancier; we zijn een partner die meegroeit met jouw bedrijf, of je nu een lokale startup bent of een multinational met kantoren over de hele wereld. Onze aanpasbare oplossingen, gecombineerd met een ongeëvenaarde klantenservice, maken ons tot de ideale keuze voor al jouw kantoorbehoeften. Welkom in de wereld van Kantoorartikelen.nl, waar jouw kantoor onze passie is!

Meer weten? +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog