0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Al je printerdiensten op één plek

Of je nu een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

We leveren en onderhouden al meer dan 25 jaar zakelijke printers, en daar zijn we best trots op. Door deze jarenlange ervaring kunnen we jou het beste advies geven als het gaat om de juiste printer voor jouw werkplek. Gedurende deze tijd is Kyocera de hoofdleverancier geworden voor onze printers. We zijn van mening dat zij enkel uitmuntende kwaliteit leveren, de ideale printer voor de kleine, middelkleine en grootzakelijke gebruiker. Voor het onderhouden van printers beschikken wij over een professionele eigen technische dienst die binnen no-time bij jou op kantoor kan staan, zo hoef je niet bang te zijn voor problemen en is jouw software en hardware altijd up-to-date.

Printer Leasen

Geen grote investeringen maar een laag maandelijks bedrag inclusief service van onze eigen technische dienst. Wij halen de volledige zorg voor jouw printer(s) uit handen.
 

Printer leasen
Printer keuzehulp

Geen idee welke printer geschikt is voor jouw kantoor? Met onze handige keuzehulp krijg je in enkele stappen een advies over de juiste printer.
 

Printer keuzehulp
Printer kopen

Bekijk onze ruime assortiment aan printers. Als sterrenpartner van Kyocera kunnen we je de meest geavanceerde printers bieden met alle mogelijke opties.
 

Printer kopen
Inkt & Toners

Bekijk ons brede assortiment aan originele en huismerk inkt & toners. Onze tip? Bekijk de goedkopere alternatieven van TheCartridgeFactory.
 

Inkt & Toners

KantoorArtikelen.nl en Canon Business Center Nederland

 

Jullie kennen ons als betrokken leverancier van uw kantooroplossingen. Graag willen wij jullie hierbij informeren over een belangrijke uitbreiding van ons assortiment per medio 2021.

De wereld verandert

Wij hebben gemerkt dat de behoeften van onze klanten veranderen. Zo is er vaker vraag naar flexibele oplossingen die nieuwe manieren van werken mogelijk maken, bijvoorbeeld omdat medewerkers vanuit huis werken, omdat bedrijven willen besparen op documentgerelateerde kosten en er steeds strengere eisen worden gesteld aan de beveiliging van informatieprocessen en documentstromen.

 

Canon levert optimale productiviteit

Om aan al deze wensen en eisen te kunnen voldoen, leveren wij via onze partner Canon Business Center Nederland  vanaf heden producten en services van Canon. Deze bieden namelijk een optimale combinatie van kwaliteit, gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid. Daarnaast is, dankzij de perfecte integratie van software voor print & scan management, ook de beveiliging van jou belangrijke documenten altijd goed geregeld. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan het sterker en winstgevender maken van uw organisatie.

 

Canon is van alle markten thuis

Naast diverse oplossingen voor de kantooromgeving biedt Canon een brede reeks aan producten voor de technische en grafische markt. Hierbij kunt je denken aan grootformaat plotters, automatische vouwmachines, printers die zijn ontwikkeld voor specifieke grafische en hoogvolume applicaties, en systemen die kunnen afdrukken op zowel flexibele als vaste media.

 

Onze dienstverlening blijft op niveau

Uiteraard blijft de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze dienstverlening op het niveau dat je van ons gewend bent. Omdat wij de persoonlijke relatie met jou waarderen, blijven jou vaste contactpersonen je graag van dienst. Daarbij kunnen zij vanaf nu gebruikmaken van de mogelijkheden die het wereldmerk Canon te bieden heeft.

 

Heb je vragen?

Wij zijn zeer enthousiast over onspartnership met Canon Business Center Nederland, omdat wij u hierdoor een nóg betere oplossing kunnen bieden! Mocht u vragen hebben naar aanleiding van het bovenstaande, dan beantwoorden wij die natuurlijk graag. Neem je in dat geval contact op met ons via 045-5229311 of stuur een mailtje naar info@kantoorartikelen.nl.

 

 

Kyocera

Kyocera is de hoofdleverancier van onze printers. En dat is niet zonder reden, want Kyocera printers zijn de meest geschikte printers voor zowel kleine, middelkleine en grootzakelijke gebruikers. Ecologisch verantwoord, snel en accuraat. Als je op zoek bent naar een betrouwbare printer die aan al jouw wensen voldoet, dan is Kyocera de juiste keus. Je kunt bij ons Kyocera printers nieuw kopen, maar je kunt ook een leasecontract bij ons afsluiten waarbij wij de printer onderhouden. Als Sterren Partner van Kyocera kunnen wij vrijblijvend professioneel advies geven voor jouw werkplek.

kyocera.png

Veelgestelde vragen

Om de juiste printer te vinden voor jouw werkplek kun je gebruik maken van onze keuzehulp. Ook kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

  1. Geen hoge investeringen: een laag maandelijks bedrag.
  2. Transparant contract: geen onverwachte meerkosten.
  3. Nieuw model printer met de laatste technologieën.
  4. Snel en professioneel onderhoud van onze eigen technische dienst.

Voor alle voordelen en informatie over leasen, bekijk onze leasepagina. Ook kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Om de juiste toner te vinden kun je gebruik maken van onze cartridge selector. Vul jouw printer merk en model in en onze tonerselector geeft je alle beschikbare toners.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Stel ons je vraag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact