Info Vanwege grote drukte in ons distributiecentrum kunnen pakketten met 24-48 uur vertraagd worden.

Kyocera Document Solutions

Vooruitstrevend, betrouwbaar & duurzaam

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden ⟶

Op zoek naar een Kyocera printer?


KantoorArtikelen.nl levert en onderhoudt al 20 jaar printers, en daar zijn we best trots op. We zijn de officiële zakelijke sterren partner van Kyocera Document Solutions Nederland en we vertellen je graag waarom Kyocera de hoofdleverancier is geworden van onze printers en waarom jij de keus zou moeten maken voor Kyocera printer.

Kyocera, ook wel bekend als Kyoto Ceramics, is een van origine Japans bedrijf gevestigd in Kioto. De naam Kyocera komt voort uit een van de grondstoffen die zij voornamelijk gebruiken in hun producten; keramiek. Kyocera is een vooraanstaande leverancier van betrouwbare en kwalitatieve document-en informatiemanagementoplossingen. Buiten de focus op kwaliteit en vooruitstrevende technologie hebben zij milieu en maatschappij ook erg hoog in het vaandel staan. Ze staan bekend om hun duurzame initiatieven zoals milieuvriendelijke printers en sinds kort zelfs CO2 neutrale printers.

Kwaliteit staat voorop

De hoogste kwaliteit tegen de laagste kosten, dat staat bij Kyocera voorop. Kyocera levert enkel uitmuntende kwaliteit printers. Met de meest vooruitstrevende technologie en lange levensduur componenten kunnen we je garanderen dat je lang van jouw printer kunt genieten. Het is niet zonder reden dat Kyocera keramiek als grondstof gebruikt voor hun producten. Keramische componenten hebben namelijk fysieke en chemische eigenschappen die beter zijn dan bijvoorbeeld metalen en plastic. Hierdoor hebben Kyocera printers een duidelijk voordeel tegenover printers van andere aanbieders. Ook beschikken nieuwe Kyocera printers over verbeterde kleur-en tonertechnologie waardoor de beeldkwaliteit beter en scherper is en het tonerverbruik van zowel kleur als zwart-wit printers veel lager ligt dan andere merken.

De laagste kosten

Kyocera levert printers met een erg lage verbruikskosten. Met technologieën als ECOSYS hebben zij ervoor gezorgd dat de verbruikskosten van Kyocera printers veruit de laagste zijn in vergelijking met andere merken. Hoewel de aanschafprijs bij Kyocera al laag ligt, kun je jouw keus het beste baseren op de Total Cost of Ownership (TCO). In deze berekening wordt naast de aanschafprijs ook alle bijbehorende kosten meegenomen in de berekening zoals gebruik, verbruik en behoud. Door de lange levensduur van de Kyocera long-life componenten en lage verbruikskosten kunnen we jou de goedkoopste print bieden tegen de hoogste kwaliteit.

Bereken zelf jouw printkosten op www.printkosten.nl. Op deze pagina kun je uitrekenen wat het verschil is tussen onze printers en die van onze voornaamste collega’s. Zo kun je de werkelijke besparing van een Kyocera printer uitrekenen.

Assortiment & functies

We hebben een breed aanbod aan Kyocera printers. Voor zowel de kleine, middelkleine als grootzakelijke gebruiker kunnen wij een passende oplossing bieden. Binnen ons aanbod heb je de keus uit Kyocera zwart-wit printers, Kyocera kleurenprinters, Kyocera all-in-one zwart-wit printers en Kyocera all-in-one kleurenprinters. Ook hebben we een divers aanbod aan printers met de ECOSYS-technologie welke een sterke reductie hebben in verbruikskosten.

Kyocera printers beschikken over alle mogelijke functies van jouw kantoor. Printen, scannen (in kleur), dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, faxen (in kleur), mobiel printen en meer. Ook beschikken Kyocera printers over slimme softwareoplossingen om jouw werk zo gemakkelijk mogelijk te maken.
 
Om de juiste printer te vinden voor jouw kantoor bieden we een eigen keuzehulp aan. Binnen deze keuzehulp kun je de gewenste functies, bedrijfsgrootte en budget invoeren en vervolgens gelijke modellen en prijzen vergelijken om zo tot de perfecte printer te komen. Ook kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies van een van onze printer professionals. Door meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en onderhouden van printers kunnen zij jou het best mogelijk advies bieden. 

Bekijk de categorie printers voor ons hele aanbod aan Kyocera printers. 
Ook kun je bij ons Kyocera printers leasen. Hierbij nemen wij al het onderhoud over en heb je altijd een nieuwe, goed werkende Kyocera printer voor een laag periodiek bedrag. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over een lege toner of cartridge en bij problemen of onderhoud staat onze eigen technische dienst binnen no-time bij jou op de stoep. Bekijk alle voordelen en mogelijkheden op onze leasepagina.


Software

Kyocera printers beschikken over moderne en slimme softwareoplossingen om jouw werk zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Follow me printersoftware

De Follow me printersoftware is de ideale software voor bedrijven met meerdere printers of locaties. Deze software slaat alle printopdrachten centraal of in de cloud op zodat werknemers op elke printer binnen de organisatie lokaal kunnen printen. De printopdrachten worden veilig en versleuteld opgeslagen waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om jouw vertrouwde documenten. Wanneer werknemers een printopdracht hebben verstuurd kunnen zij zich bij de dichtstbijzijnde printer gemakkelijk identificeren met een pasje, pincode of telefoon om zo hun printopdrachten te weergeven en af te drukken. Zo bestaat er geen kans dat zij printopdrachten meerdere malen afdrukken of versturen naar de verkeerde printer. Dit zorgt voor een besparing in papier, inkt en toners en bespaart hierdoor in verbruikskosten en bespaart tevens het milieu.

Fleet services

Met Kyocera Fleet Services heb je altijd inzicht in de status van alle printers binnen jouw organisatie. Kyocera Fleet Services is een slimme web-gebaseerde oplossing waarmee je direct inzicht hebt in het verbruik, de technologische status en het aantal storingen van jouw volledige printerpark. Deze software gaat veel verder dan alleen monitoren op afstand, zo ziet deze software direct wanneer jouw printer onderhoud nodig heeft en kan er op afstand onderhoud worden gedaan door het servicecenter. Ook zorgt deze software ervoor dat je nooit zonder inkt zit, de software herkent namelijk wanneer de toner bijna leeg is waarop wij een nieuwe kunnen versturen. Door deze software kunnen servicekosten laag worden gehouden. We kunnen snel reageren op storingen, direct een nieuwe toner sturen wanneer deze bijna leeg is en kunnen we vaak storingen al op afstand oplossen. Hierdoor kun je jouw printer altijd gebruiken.


Duurzaamheid

Bij Kyocera staat duurzaamheid voorop, ze staan bekend om hun duurzame initiatieven zoals milieuvriendelijke printers en sinds kort CO2 neutrale printers. Met de constante ontwikkelingen van technologieën om de belasting van het milieu zo laag mogelijk te houden, denk hierbij aan de ECOSYS-technologie welke het verbruik tot een minimum beperkt, heeft Kyocera het milieu en de maatschappij hoog in het vaandel staan. Milieu is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven binnen het bedrijf en is tevens een bron van inspiratie. Kyocera volgt nog altijd de bedrijfsfilosofie zoals die geformuleerd werd door oprichter Dr. Kazuo Inamori, “Kyocera moet bijdragen aan de vooruitgang van de samenleving en de mensheid”.


Testimonial
Kyocera moet bijdragen aan de vooruitgang van de samenleving en de mensheid

Dr. Kazuo Inamori Oprichter Kyocera

Interesse? Neem contact met ons op!

Contactformulier
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog