0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Wesco

Westermann & Co. GmbH is in 1867 als familiebedrijf opgericht in het Sauerland diep in Duitsland. Het merk WESCO staat voor metaal fabricage op de klassieke wijze: een combinatie van excellente Duitse kwaliteit, een exclusief design en high tech functionaliteit. Jarenlange ervaring in fabricage en high tech vormen een perfecte eenheid die Wesco producten hun unieke design geeft.

Afvalbakken, asbakken en prullenbakken van Wesco koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Wesco artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Wesco koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Wesco producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van afvalbakken, asbakken en prullenbakken van Wesco. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met afvalbakken, asbakken en prullenbakken van Wesco. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Wesco producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Wesco.

Alle producten

11 resultaten