0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

WEDO

WEDO is een Duits familiebedrijf, opgericht in Frankfurt in 1933 door de heer Werner Dorsch. Inmiddels zijn ze verhuisd nar Dieburg. Wedo heeft een leuke lijfspreuk ' we do it'  waarmee ze willen aangeven een innovatieve strategie te hebben en internationaal georienteerd te zijn. Wedo produkten en dan in het bijzonder hun goede scharen in allerlei uitvoeringen, sleutelkasten, sleutellabels en voetensteunen kun je online in de webwinkel van KantoorArtikelen.nl bestellen.

Scharenvoetensteunensleutelbeheer en overige bureau accessoires van Wedo koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Wedo artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Wedo koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Wedo producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van voetensteunenscharensleutelbeheer en overige bureau accessoires van Wedo. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met sleutelbeheeroverige bureau accessoiresscharen en voetensteunen van Wedo. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Wedo producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van WEDO.

Alle producten

20 resultaten