0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Tipp-Ex

Tipp-ex is een produkt waarmee je type en schrijffouten kunt corrigeren. Deze Duitse fabrikant is in 1959 gestart met de produktie in correctiemiddelen. Het eerste produkt van tipp-ex was een correctiepapiertje met aan 1 zijde een witte stof. Door de foutieve letter nogmaals te typen en dit velletje er dan voor te houden, werd de eerder getypte letter niet meer zichtbaar en kon je de juiste letter ervoor in de plaats typen. In 1965 is de vloeibare versie op de markt gebracht, Net witte verf waar je na het aanbrengen en drogen van de vloeistof weer overheen kunt schrijven of typen. Tegenwoordig zijn het blanco rollers die we inmiddels 't meeste verkopen.

Alhoewel we in deze tijd steeds meer zaken digitaal verwerken en niet meer schrijven of typen, zijn er nog steeds een aantal veel verkochte tipp-ex produkten online te bestellen. Correctierollers en correctievloeistof van Tipp-Ex koop je snel en eenvoudig bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Tipp-Ex artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar.

Advies bij je keuze van Tipp-Ex producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van correctievloeistof en correctierollers van Tipp-Ex. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met correctierollers en correctievloeistof van Tipp-Ex. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Tipp-Ex producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Tipp-Ex.

Geen producten gevonden

Deze categorie bevat nog geen producten.