0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Sultana

De allerlekkerste koekjes, tussendoortjes en biscuits van Sultana koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Sultana artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je de allerlekkerste koekjes zoekt, die altijd heerlijk smaken, dan maak je met koekjes en granenbiscuits van Sultana de juiste keuze.

Historie

Sultana is een deelbedrijf van het in 1886 opgerichte Verkade. Sultana zelf werd in 1932 opgericht, toen Verkade de eerste fruitbiscuits maakte in hun bakkerijen. De eerste fruitbiscuit met rozijnen werd als bijzonder beschouwd, omdat nog niemand er ooit aan had gedacht om dit te maken. Tegenwoordig produceert Sultana een enorm assortiment aan verschillende graansnacks, van de originele rozijnenbiscuits tot koekjes met basilicum, tomaat of rozemarijn.

Oplossingen

Sultana staat al jaren bekend als hét tussendoortjesmerk van Nederland. Of het nou een collega is die tijdens de lunch een Sultana eet, of een klasgenootje op de basisschool die op zijn verjaardag koekjes uitdeelt, iedereen heeft wel eens iets van Sultana gegeten. En dat is volkomen terecht, want Sultana maakt gewoon lekkere koekjes. Dat is deels te danken aan 85 jaar ervaring, maar ook aan de kwaliteitseisen die Verkade aan zijn koekjes stelt. En dat betekent dat jij nog steeds kunt genieten van die ò zo lekkere koekjes in appel, bosvruchten of naturel. En tegenwoordig ook nog op je werkplek!

Hulp nodig bij je aankoop?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Sultana producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Sultana.

Alle producten

3 resultaten