0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

STABILO

Topkwaliteit stiften, markers, markeerstiften en ander schrijfgerei van Stabilo koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Stabilo producten zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je betaalbaar en hoogwaardig schrijfgerei zoekt in allerlei kleuren, vormen en maten, dan maak je met Stabilo markers de juiste keuze.

Bedrijfsgeschiedenis

Schwan Stabilo, voor de meesten bekend kortweg als Stabilo, is in 1855 onder de naam Grossberger und Kurz Bleistiftfabrik opgericht. Net als vele andere potloodfabrieken ging Stabilo in Nuremberg zitten, dit in verband met het grote aantal klei- en grafietmijnen die er vlakbij liggen. Toen de familie Schwanhäusser in 1865 de fabriek overnam, veranderde het bedrijf van naam naar Schwan Bleistift Fabrik. Dit is ook waar het huidige logo van Stabilo vandaan komt. Meer dan honderd jaar later kreeg het bedrijf de naam Schwan Stabilo. Tegenwoordig ligt het hoofdkantoor in Heroldsberg te Duitsland.

Oplossingen

Stabilo is met de productie van potloden begonnen, waarna men is overgestapt op pennen en markeerstiften. Markeerstiften en (bal)pennen van Stabilo staan bekend om hun hoge kwaliteit. De potloden van Stabilo stonden ook al bekend om hun perfecte kwaliteit. Een veelgehoorde klacht over markeerstiften is de beperkte houdbaarheid, vaak drogen ze snel uit. Maar niet de markeerstiften van Stabilo. Niet alleen zijn deze markeerstiften felgekleurd, waardoor je de markeringen niet over het hoofd ziet, ook gaan ze extreem lang mee. Naast de markeerstiften biedt Stabilo ook Fineliner pennen aan: extreem dunne pennen in verschillende maten en verschillende kleuren. Perfect voor schetsen of aantekeningen!

Wij helpen u graag

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Stabilo op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van STABILO.

Alle producten

123 resultaten