0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

SANDISK

Topkwaliteit USB-drives, SD-kaarten en microSD-kaarten van Sandisk koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Sandisk artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je betaalbare opslagmedia zoekt,  met de hoogste capaciteit die je overal mee naartoe kan nemen zonder dat er data verloren gaat, dan maak je met Sandisk USB-drives en SD-kaarten de juiste keuze.

Historie

In 1988 is Sandisk opgericht in Californië door Eli Harari. Sandisk is de grootste fabrikant van mobiele opslagmedia. Op 12 mei 2016 is het bedrijf door Western Digital overgenomen voor een slordige 19 miljard Amerikaanse dollar. Sandisk heeft zich ertoe gewijd om flash geheugen voor iedereen mogelijk te maken. Met een prijsdaling met een factor van 50.000 en met een capaciteitstoename van een factor 30.000 sinds de oprichting van Sandisk, lijkt die missie aardig te slagen.

Oplossingen

Sandisk streeft naar innovatie, en dat heeft Sandisk geen windeieren gelegd! Niet alleen is Sandisk de grootste verkoper ter wereld in dataopslag, ook heeft Sandisk een aantal zeer geavanceerde producten ontwikkeld in de afgelopen jaren, waaronder MicroSD kaarten van 128 gigabyte, en de dunste Solid State Drive ooit! (Kortweg een SSD, een vervanger van de klassieke harde schijf. De Harde Schijven oftewel HDD werken met optisch geheugen en zijn daarom trager dan een SSD die met flash geheugen werkt.) En dan ook nog met een geheugen van 1 terabyte! Een gemiddelde SSD is circa 3 keer zo dik met een kwart van het opslaggeheugen. Sandisk kan dus eerlijk zeggen dat ze enkele van de meest geavanceerde opslagmedia verkopen.

Advies nodig bij de aanschaf opslagmedia?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Sandisk producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van SANDISK.

Alle producten

15 resultaten