Betalen

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.
Je plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en je bestelling wordt verwerkt.
Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een orderbevestiging. Na verzending van de bestelling ontvang je de factuur.
Mocht je na het plaatsen van jouw bestelling de bestelling willen wijzigen of annuleren, is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. In sommige gevallen is het nog mogelijk om jouw bestelling te wijzigen of te annuleren.

Levering

We brengen geen verzendkosten in rekening vanaf een ordervolume van € 199,00 exclusief btw. Voor particulieren, bedrijven en organisaties worden kleinere orders belast met een bijdrage van € 6,57 exclusief btw (€ 7,95 inclusief btw).
Snelheid en betrouwbaarheid gaan bij KantoorArtikelen.nl hand in hand. Onze leveringsgraad is ca 99% binnen 1 werkdag. Indien je voor 14:30 uur bestelt op een reguliere werkdag, wordt de werkdag erna geleverd. Echter indien je op vrijdag na 14:30 uur bestelt, op zaterdag of op zon- en feestdagen, dan wordt jouw bestelling de dag ná de eerstvolgende werkdag geleverd.
Wij bezorgen alle artikelen in jouw bestelling, indien mogelijk, in één pakket. De zending wordt door onze vervoerders GLS, TNT of DHL op het afleveradres aangeboden. Indien niemand thuis is, dan wordt je de mogelijkheid geboden om jouw bestelling eenmalig op een ander adres (bijv. bij de buren) af te laten leveren. Indien het afleveren na drie keer niet gelukt is, dan ontvangen wij jouw bestelling retour. Voor leveringen buiten de Benelux geldt dat we deze kunnen verzorgen tegen nader te bepalen tarief en levertijd (afhankelijk van eindbestemming). Indien je meer info wenst, ga dan naar ons contacformulier of bel onze verkoop binnendienst 045-5229311.
Als je de bestelling niet binnen de indicatieve levertijd ontvangen hebt, kun je het beste nog een paar werkdagen wachten. Heb je jouw bestelling daarna nog steeds niet ontvangen, ga dan naar ons contactformulier. Wij kunnen je dan sneller van dienst zijn.
Wij leveren niet standaard buiten de Benelux. Alle kosten en werkzaamheden voor deze levering zijn de verantwoordelijkheid van de klant.
De bezorging van goederen vindt elke reguliere werkdag plaats tussen 8.00 uur en 17.00 uur.
Wij verzenden jouw bestelling binnen Nederland naar het adres van jouw keuze. Tijdens het bestelproces kun je aangeven welk alternatief afleveradres gebruikt moet worden.
Helaas kunnen we jouw bestelling niet als cadeau laten inpakken.

Whiteboards

Daar kunnen we kort over zijn: een emaille whiteboard. Borden met een emaille schrijfvlak gaan gegarandeerd het langst mee. Emaille is een glaslaag, die via een verhittingsproces (800°C) op een stalen plaat wordt aangebracht. De kwaliteit van zo’n bord is erg hoog en je bent gegarandeerd van een lange levensduur (bij normaal gebruik ten minste 25 jaar). Door de supergladde emaille laag is dit bord het gemakkelijkst te beschrijven en ook weer schoon te maken. Het schrijfvlak is bovendien magnetisch, dus bijzonder geschikt om er dingen op te plakken. Een emaille whiteboard is de beste keuze als je het bord vaak, dat wil zeggen een paar keer per week, gebruikt.
Als je je whiteboard niet iedere week een paar keer gebruikt, dan kun je kiezen uit een gelakt whiteboard of een glazen whiteboard. Hieronder leggen we het verschil uit: Gelakt whiteboard Een gelakt whiteboard is een prima alternatief voor een emaille whiteboard als je het bord minder intensief gebruikt. Bij een gelakt whiteboard is namelijk alleen de stalen plaat gelakt; dit is in aanschaf weliswaar een stuk goedkoper, maar het betekent ook dat de toplaag een stuk minder lang mee gaat. Een gelakt whiteboard is na verloop van tijd namelijk moeilijker schoon te maken. Hoe snel dit gebeurt, heeft te maken met de frequentie en intensiteit waarmee je het bord gebruikt. Maar elk gelakt whiteboard zal uiteindelijk grauw worden (overigens: dit proces kun je uitstellen door regelmatig onze whiteboard renovator te gebruiken). Glazen whiteboard De allernieuwste trend is een glazen whiteboard. Zo’n bord ziet er dan ook prachtig uit. Het schrijfvlak is gemaakt van 5 mm gehard wit of gekleurd glas. Het grote voordeel van glas: het is heel gemakkelijk te beschrijven én schoon te maken. Een bijzonder fraaie en duurzaame keuze (vinden wij).
Een verrijdbaar whiteboard is bijzonder handig: je kunt een en hetzelfde bord in verschillende ruimtes gebruiken. Er bestaan allerlei varianten verrijdbare whiteboards. Je kunt kiezen uit: het uitklapbare whiteboard (triptiek), het zogenaamde ‘presentatiekabinet’, maar ook combinatievarianten met een whiteboard aan één kant en een flipover of prikbord aan de andere kant. En dan heb je nog de bekende kantelborden die je in één handomdraai keert en je kunt op de andere kant gewoon verder gaan met je presentatie.
Vrijwel ieder whiteboard wordt inclusief een montageset geleverd. Je boort gaten in de muur, monteert de montageset en daar plaats je het bord op. Denk er wel aan dat je voor gipswanden en holle muren speciale pluggen nodig hebt! Je kan je whiteboard ook ophangen met zogenaamde blokmagneten; die zijn voorzien van een enorm sterke lijmlaag, waarmee je ze op een vlak en schoon oppervlak plakt. Het bord is magnetisch, dus het blijft aan de magneten hangen. Er zijn ook railsystemen te koop, waaraan je een whiteboard kunt ophangen.
Ja, het is echt de moeite waard om goede stiften voor je (nieuwe) whiteboard te kopen. Een goede stift gaat lang mee. Hij droogt niet snel uit als de dop eraf is en de inkt is gemakkelijk te verwijderen van je whiteboard. De typische eigenschap van whiteboardstiften is namelijk, dat je de inkt kunt uitvegen.
Ja, het is echt de moeite waard om goede stiften voor je (nieuwe) whiteboard te kopen. Een goede stift gaat lang mee. Hij droogt niet snel uit als de dop eraf is en de inkt is gemakkelijk te verwijderen van je whiteboard. De typische eigenschap van whiteboardstiften is namelijk, dat je de inkt kunt uitvegen.
Je kan een whiteboard op verschillende manieren schoonmaken. In de meeste gevallen gebruik je een wisser met vilt of een wisselbaar reinigingsdoekje. Voor hardnekkiger werk bestaan er reinigingssprays. Een veel gemaakte fout: iemand schrijft per ongeluk met een watervaste stift of permanente marker op je whiteboard. Oeps! Gelukkig hoeft je bord niet meteen naar het oud ijzer. Er is een speciale zogenaamde ‘whiteboard renovator’ te koop, waarmee de kans groot is dat je het schrijfvlak weer mooi schoon krijgt. Bovendien hebben wij nog een andere goede schoonmaaktip mocht dit met jouw whiteboard gebeuren: bekijk hier ons filmpje met onze tip hiervoor!
Er bestaat inderdaad veel verschil in kwaliteit en prijs. Je koopt al een whiteboard voor een paar tientjes, maar als je dit heel intensief gebruikt, zal het snel versleten zijn en dan wordt goedkoop al gauw duurkoop. Het prijs- en kwaliteitsverschil in whiteboards wordt hoofdzakelijk bepaald door het schrijfoppervlak, oftewel de toplaag van de borden, en door de dikte van het gebruikte staal. Er bestaan whiteboards met een emaille toplaag, borden met een gelakte toplaag en je kunt kiezen voor een glazen whiteboard. Whiteboards met een emaille en glazen toplaag zijn duurder dan een gelakt whiteboard, omdat ze van veel betere kwaliteit zijn en een veel langere levensduur hebben.
Nee, er bestaan tegenwoordig ook melamine whiteboards die niet magnetisch zijn.
Je hebt in ieder geval speciale whiteboardstiften nodig. Daarnaast heb je een wisser of reinigingsdoekjes nodig om het whiteboard schoon te maken. Voor hardnekkig vuil biedt een speciale reinigingsspray uitkomst. Verder kun je kiezen uit allerlei handige accessoires voor whiteboards: magneten magneetstrips verdeeltape een extra afleggoot elektrostatische notitievellen presentatiefolie complete planningsets

Printers

1. Geen hoge investeringen: een laag maandelijks bedrag | 2. Transparant contract: geen onverwachte meerkosten. | 3. Nieuw model printer met de laatste technologieën. | 4. Snel en professioneel onderhoud van onze eigen technische dienst.
Om de juiste printer te vinden voor jouw werkplek kun je gebruik maken van onze keuzehulp. Ook kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.
Om de juiste toner te vinden kun je gebruik maken van onze cartridge selector. Vul jouw printer merk en model in en onze tonerselector geeft je alle beschikbare toners.
We hebben een breed aanbod aan Kyocera printers beschikbaar om te leasen. Neem contact op met onze professionals voor informatie over het volledige aanbod.
Door onze jarenlange ervaring en onafhankelijkheid kun je bij ons terecht voor vrijwel elk merk printer, scanner of multifunctional printer. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

1. Printpapier van een whitelabel of c-label is doorgaans niet heel erg wit en zeker niet hagelwit. | 2. Whitelabel printpapier heeft meestal geen milieucertificaat. | 3. Standaard A-label printpapier heeft een gewicht van 80 grs. Standaard whitelabel printpapier is vaak net geen 80grs, maar stiekem net iets lichter (ongeveer 77 grs). Er staat (daarom) vaak geen gewichtsaanduiding op de verpakking. | 4. De kwaliteit van whitelabel printpapier is niet constant en kan variëren. Dit komt omdat whitelabels hun papier uit verschillende fabrieken halen. Altijd daar waar het op dat moment het goedkoopst is. Het gevolg daarvan is dat de witheid en de kwaliteit van het papier niet per definitie constant zijn, maar kunnen verschillen.
Nee. Meestal voel je verschil in dikte en gladheid. Dit heeft te maken met de gebruikte vezels. De hoogwaardige eucalyptus-vezel dikt het papier bijvoorbeeld op. Dit papier voelt dus dikker, maar ook gladder aan dan papier waarin vezels van naaldhout of lompen zijn verwerkt.
Duurzaam papier is papier dat voor het overgrote deel bestaat uit gerecycled oud papier en karton. Voor de rest wordt het aangevuld met hout uit verantwoord (d.w.z. duurzaam) beheerde bossen. Voor duurzaam papier is dus minder hout nodig dan voor ‘gewoon’ papier, dat volledig van houtvezels wordt gemaakt. Bovendien wordt veel duurzaam papier energiezuiniger en milieuvriendelijker geproduceerd. Het belangrijkste hulpmiddel voor het maken van een bewuste papierkeuze zijn de milieukeurmerken. De belangrijkste voor papier zijn: 1. Keurmerken voor duurzaam bosbeheer: FSC en PEFC. Zij richten zich op de duurzame herkomst van de grondstoffen voor papier. 2. Product gerelateerde keurmerken: Europees Ecolabel, Nordic Ecolabel, Der Blaue Engel en Milieukeur. Deze richten zich niet alleen op de grondstoffen, maar ook op de productieprocessen en specifieke thema’s als afval-, energie- en watergebruik.
Als de witheid van het papier, de herkomst en de continuïteit geen probleem voor je zijn, dan kun je een whitelabel of c-label kiezen. (merkloze tegen lage prijs)
Ja. Goedkoop papier heeft de neiging om meer te ‘stuiven’ en dat heeft inderdaad gevolgen voor je printer. Bij de verwerking van het papier in de printer of copier wordt er druk op uitgeoefend en het papier wordt verwarmd. Tijdens dat proces komt er papierstof vrij (dit zijn lijm- en vezelresten).Hoe goedkoper het papier, hoe meer stof er vrijkomt en hoe ernstiger je printer wordt vervuild. Als je veel print, is dit niet prettig, want je printer heeft dan meer onderhoud nodig.
1. Vergeling De lignine veroorzaakt na verloop van tijd vergeling van het papier als dit wordt blootgesteld aan licht. Houthoudend papier vergeelt dus sneller. Grofweg kan worden gezegd dat houthoudend papier minder wit is dan houtvrij papier, al zijn er uitzonderingen op die regel. 2. Milieu en rendement Houthoudend papier kent milieuvoordelen boven houtvrij papier. Bij de chemische behandeling (houtvrij papier) kunnen giftige stoffen ontstaan die mogelijk in de natuur terechtkomen. Bij Europese en Noord-Amerikaanse papierfabrieken is dat overigens niet het geval. Bij mechanische ontsluiting is voor de gelijke hoeveelheid papier minder hout nodig. Het voor de papierproductie gebruikte hout wordt efficiënter gebruikt: 96-99%. Bij chemische ontsluiting ligt dat percentage lager. 3. Sterkte Houtvrij papier is steviger dan houthoudend papier. Door het chemisch ontsluitingsproces blijven de vezels langer. Bij mechanische ontsluiting worden de vezels ‘gemalen’, korter en dus zwakker.
ECF staat voor Elementair Chloorvrij gebleekt papier. Bij het bleken van het papier wordt gebruikt gemaakt van chloorarme technieken (inzet van chloordioxyde i.p.v. chloorgas). TCF staat voor Totaal Chloorvrij gebleekt papier. In dit geval wordt bij het bleken overgeschakeld naar totaal chloorvrije blekingstechnieken (= TCF: Totally Chlorine Free). Hier gebeurt het bleken, met inzet van zuurstof, waterstofperoxide, ozon en alcohol (bijvoorbeeld bij wit kringlooppapier).
HV staat voor houtvrij. Maar dat wil niet zeggen dat er geen hout is gebruikt. Hout is de belangrijkste (primaire) bron van papier en karton. Hout bestaat uit vezels en lignine. Lignine zorgt voor de verbinding van de vezels in de boom. Om papier te maken worden vezels gebruikt. De vezels moeten eerst worden ontsloten of losgemaakt van de lignine. Na een aantal bewerkingen van het hout ontstaat pulp. De wijze van ontsluiting bepaalt of papier houthoudend of houtvrij is. Vindt de ontsluiting van vezels chemisch plaats dan is sprake van houtvrij papier. De lignine is verwijderd. Vindt de ontsluiting mechanisch plaats, dan is sprake van houthoudend papier. Het papier behoudt een bepaald percentage lignine. Houtvrij betekent dus niet dat er geen hout is gebruikt.
1. De kwaliteit van printpapier herken je onder meer aan de doorschijnendheid. Dit wordt opaciteit genoemd. Hoe hoger de opaciteit, hoe minder doorschijnend het papier is. De opaciteit wordt uitgedrukt in procenten. Een groter getal betekent een hogere opaciteit. Een hoge opaciteit kan op verschillende manieren worden bereikt. Bijvoorbeeld met vulstoffen als porseleinaarde en krijt. Ook de keuze voor te gebruiken grondstoffen kan een hoge opaciteit opleveren. Een langdurige maling van vezels verlaagt de opaciteit. 2. De gebruikte vezel is ook van invloed op de kwaliteit van het papier. De gebruikte vezel is namelijk van invloed op de veerkracht van het papier. Hoe veerkrachtiger het papier, hoe gemakkelijker het door je printer wordt getrokken. De eucalyptus-vezel is bijvoorbeeld een hele goede vezel. Die zorgt ervoor dat het papier niet kreukt als het een bocht maakt in de printer. Goedkopere vezels zijn bijna altijd minder veerkrachtig en dit vergroot het risico dat je papier sneller vastloopt in je printer. Ben je ervan bewust dat goedkopere vezels afkomstig kunnen zijn uit illegaal gekapte bomen in Indonesië. Wil je papier kopen en gebruiken waarvan je weet dat de vezels afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen, kies dan altijd voor een merk met een milieucertificaat.
Het belangrijkste hulpmiddel voor het maken van een bewuste papierkeuze zijn de milieukeurmerken. De belangrijkste voor papier zijn: 1. Keurmerken voor duurzaam bosbeheer: FSC en PEFC. Zij richten zich op de duurzame herkomst van de grondstoffen voor papier. 2. Product gerelateerde keurmerken: Europees Ecolabel, Nordic Ecolabel, Der Blaue Engel en Milieukeur. Deze richten zich niet alleen op de grondstoffen, maar ook op de productieprocessen en specifieke thema’s als afval-, energie- en watergebruik.
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog