0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Schoolkasten

Alle producten

30 resultaten

Schoolkasten zijn kasten zonder plint. Hierdoor kan men verrijdbare ladenblokken of clevercarts in de kast “parkeren”. Deze kasten zijn vooral geschikt voor ruimtes die meerdere doeleinden hebben. Denk hierbij aan handarbeid lokalen of klasruimten in het basis onderwijs. Spullen om te klussen kunnen zo eenvoudig organiseert en transporteert worden. De verrijdbare ladenblokken bevatten lesmateriaal en kunnen uit de kast gerold worden en als dusdanig meegenomen worden tot aan de werkplek. Zo heeft men de benodigde spullen lekker dicht bij de hand. Na de les wordt de rolcontainer weer in de kast gerold. Kasten met verrijdbare onderdelen zijn vooral handig als kinderen niet sterk genoeg zijn om de spullen te dragen. Dit is de meest veelzijdige stukje schoolmeubilair, samen met de verrijdbare tafels in ons aanbod.

Kleur, kleur, kleur!

De kratten, lades en wagens zijn leverbaar in diverse kleuren. Kleurrijke onderdelen zijn met name geschikt om creativiteit te stimuleren. Diverse kleuren maken het zowel voor de leraar als leerlingen makkelijk om te onthouden wie wat heeft gekregen. Koude kleuren, zoals blauw en groen, bevorderen de concentratie. Bij transparante kratten ziet men snel wat er in zit en of het gevuld is. Kleur op school is hartstikke belangrijk. Denk hier goed over na voordat je schoolmeubelen aanschaft.

Aanpassing nodig?

Deze kasten kunnen aangepast worden volgends de wensen van de klant. Geen Clevercarts nodig maar in plaats daarvan 4 verrijdbare ladenblokken?  Geen enkel probleem bij KantoorArtikelen.nl. Blijkt de standaard hoogte van 190 cm niet hoog genoeg ? Laat dan bvb. de kast aanpassen tot H220 cm. Dan kan je die kerstversiering waar je slechts één keer per jaar bij moet ook netjes opbergen. Extra diepe kast nodig van 60cm diep. Null problemo. Deurtjes met een kleurtje ? Check de verschillende kleuren melamine en de leverbare houtdecors. De kastdeuren zijn zelfs leverbaar met een whiteboard oppervlak. Ontwerp je eigen kast ! Daag ons uit en maak een schets van een kast met de inhoud zoals jij die graag zou willen hebben. Onze product managers kijken graag met je mee om deze kast te verwezenlijken.