0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Garderobekasten en kluisjeskasten

Alle producten

42 resultaten

Garderobekasten en kluisjeskasten zijn heel handig voor studenten om hun spullen veilig op te bergen. Dit is met name handig voor het middelbaar en hoger onderwijs. Leerlingen moeten hun boeken en andere spullen meeslepen. Onderwijs waarbij veel studenten aanwezig zijn en de leerlignen belangrijke spullen willen borgen, zoals sportspullen, telefoons of laptops, dan adviseren wij metalen kluisjeskasten. Deze zijn veiliger en bestand tegen meer geweld. Voor basisscholen zijn garderoben kasten meer geschikt omdat kinderen niet hoeven te verhuizen van lokaal en er meer sociale controle is. 

Wij kunnen je helpen bij het inrichten van uw garderobe. Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van onderwijsinstellingen. Wij kunnen je advies op maat geven. Indien je reeds de indeling hebt gemaakt, kunnen wij dit nakijken en verder bij adviseren. Al onze garderobe kasten van Conen kunnen tegen een kleine meerprijs worden aangepast naar uw wens. Zo weet je zeker dat alles past binnen de ruimte.  

Deze kasten zijn leverbaar in diverse varianten, leverbaar in diverse kleuren. Alles is hier mogelijk. Standaard wordt het geleverd in de afgebeelde kleuren. Dit is echter volledig aan te passen naar wens. Voor enkele standaard kleuren wordt er een meerprijs van 10% gevraagd.