Meer informatie

Emaille Whiteboards

Whiteboards met een emaille schrijfvlak gaan het langst mee; door de supergladde emaille laag is het veel makkelijker om het bord te beschrijven en weer schoon te maken. Emaille is namelijk een glaslaag, die via een verhittingsproces (800°C) op de stalen plaat wordt aangebracht. Een lange levensduur is gegarandeerd. KantoorArtikelen.nl geeft maar liefst 25 jaar garantie op het schrijfvlak van emaille whiteboards. Het schrijfvlak is bovendien magnetisch, dus bijzonder geschikt om er magneten op te plakken. Een emaille whiteboard is de beste keuze als je het bord vaak, dat wil zeggen een paar keer per week, gebruikt.

NOBO Whiteboard kantelbaar, geëmailleerd, 120x90 cm
Verrijdbaar en kantelbaar whiteboard van NOBO, de fabrikant van hoogwaardige presentatiemiddelen met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Dit whiteboard heeft een extra glad en harde emaille schrijfvlak; de beste keuze als je je whiteboard intensief gebruikt. Met dit whiteboard wordt iedere presentatie een groot succes. Dit kantelbare whiteboard is verkrijgbaar in de maten 120 x 90 cm en 150 x 100 cm.

Garantie


Het supervoordelige whiteboard van Our Choice met een emaille toplaag, die ook nog eens magnetisch is. Uitgevoerd in de populairste whiteboardmaat aller tijden: 60 x 90 cm. OurChoice is ons huismerk, dus met dit bord ben je verzekerd van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij het emaille schrijfvlak, is dit whiteboard perfect voor intensief gebruik. Je krijgt van ons 25 jaar garantie op het schrijfvlak. Het whiteboard wordt geleverd inclusief accessoiregoot en bevestigingskit.

Zoek je een goedkoop whiteboard met een emaille toplaag in de maat 120 x 90 cm? Dan heb je het nu gevonden! Dit supervoordelige whiteboard van ons huismerk OurChoice staat garant voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het magnetische emaille schrijfvlak is uitermate geschikt voor intensief gebruik. Wij geven niet voor niets 25 jaar garantie op het schrijfvlak! Als je dit whiteboard koopt, krijg je de accessoiregoot en bevestigingskit er gratis van ons bij.


Het whiteboard met de beste prijs-kwaliteit verhouding is het emaille bord van ons huismerk Our Choice. Deze borden zijn gemaakt van 25-35% gerecycled materiaal, ze zijn in 7 verschillende maten leverbaar en ze zijn zeer scherp geprijsd. Een absolute aanrader dus.

Wat je verder over whiteboards wilt weten...
Een whiteboard is een ideaal en goedkoop medium om een boodschap over te brengen. Je koopt een whiteboard meestal met de bedoeling om er lang plezier van te hebben. Daarom is het goed om te weten dat er nogal wat prijs- en kwaliteitsverschil zit in whiteboarden onderling. Los van de dikte van het gebruikte materiaal, zit het grootste verschil in het oppervlak van het bord. Er zijn borden met een emaille toplaag en borden met een gelakte toplaag. Een whitboard met een emaille schrijfvlak heeft de hoogste kwaliteit en de langste levensduur. Dit is dan ook de beste keuze als je het whiteboard intenstie fgebruikt (een paar keer per week). De emaille toplaag zorgt namelijk voor een superglad schrijfvlak; dit is niet alleen goed en makkelijk beschrijfbaar, het is ook nog het beste schoon te maken en te houden.
Gelakte whiteboards zijn goedkoper in aanschaf en daardoor een prima alternatief voor een emaille whiteboard als je het bord niet zo vaak gebruikt. Bij een gelakt whiteboard is alleen de stalen plaat gelakt, waardoor zo’n bord per definitie minder lang mee gaat dan een emaille of glazen whiteboard. Dit komt doordat er na verloop van tijd haarscheurtjes ontstaan in de laklaag; dit is helaas niet te vermijden.
Wil je lang plezier wilt hebben van je whiteboard dan is het echt de moeite waard om iets meer te betalen voor een emaille bord. Die blijven veel langer mooi; bij normaal gebruik minimaal 25 jaar. Of je kiest voor de allernieuwste trend: het glazen whiteboard. Het schrijfvlak bestaat uit 5 mm gehard wit glas. Het grote voordeel van glas is dat het, net als emaille heel gemakkelijk te beschrijven én schoon te maken is. Een bijzonder fraaie en duurzame keuze (vinden wij).

Gebruik goed materiaal voor het behoud van je whiteboard!
Wij adviseren altijd om goede stiften voor je whiteboard te kopen; een goede whiteboardstift gaat namelijk lang mee, droogt niet snel uit als de dop eraf is en laat zich gemakkelijk weer verwijderen. Als je whiteboardwisser de klus niet meer geklaard krijgt, kun je een reinigingsspray gebruiken. En als dat ook niet meer helpt, zijn er sprays met dieptewerking te krijgen, de zogenaamde deepclean sprays. Hier vind je alle whiteboard accessoires.

Whiteboards worden overigens ook vaak magneetbord of viltstiftborden genoemd; ze zijn bijna altijd magnetisch, zodat je er allerlei accessoires op kunt ‘plakken’. Je kan met de traditionele ronde magneten bijvoorbeeld losse papieren op het bord fixeren. Maar er bestaan ook magnetische tapes om je bord van een indeling te voorzien. Verder zijn er allerlei magnetische symbolen te koop. Vrijwel elk whiteboard wordt geleverd met een afleggoot, waar je een paar stiften en een wisser op kunt leggen. Er bestaan ook magnetische stifthouders, waar je stiften in kan klemmen. 

Heb je advies nodig bij de aanschaf van je whiteboard? Bel (045/52 29 311) of mail ons (info@kantoorartikelen.nl) en wij helpen je aan alle informatie die je nodig hebt. Natuurlijk geheel vrijblijvend!