0 Vergelijken
 • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
 • Door klanten beoordeeld met een 8.9
 • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Deurborden en pictogrammen

Alle producten

866 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Tips voor een krachtige presentatie

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

EVACUATIE PICTOGRAMMEN; VOOR EEN OPTIMALE VLUCHTROUTE IN GEVAL VAN NOOD!

In een openbare ruimte waar veel bezoekers komen, is het belangrijk dat de vluchtroute duidelijk wordt weergegeven. Mocht men in een noodsituatie terecht komen, dan wil diegene maar één ding: naar buiten! Het is van belang dat men in één oogopslag kan zien waar de dichtstbijzijnde nooduitgang te vinden is. In ons assortiment Signage Products vind je een uitgebreid assortiment Evacuatie Pictogrammen, ook wel vluchtroute bordjes genoemd.

 

Voor het weergeven van een duidelijke vluchtroute

Als gebouwbeheerder of -eigenaar, wil je natuurlijk niet dat er in jouw gebouw brand uitbreekt of zich een andere noodsituatie voordoet. Helaas kun je dit niet altijd voorkomen. Mocht zich zo’n situatie voordoen, dan is het belangrijk dat in jouw gebouw de vluchtroute duidelijk wordt weergegeven. Het is van belang pictogrammen te gebruiken die voor iedereen eenvoudig te begrijpen zijn. Men heeft in een noodsituatie geen tijd om te lezen, te overwegen of te vertalen. Dit kan eenvoudig met vluchtroute bordjes. Op deze manier draag je eraan bij dat al jouw bezoekers zo snel mogelijk in veiligheid zijn.

 

Waar vind ik de nooduitgang?

Dat is een van de belangrijkste vragen als het op evacuatie aankomt. Binnen de Jalema Signage collectie, bevindt zich een uitgebreid assortiment Evacuatie pictogrammen. Van nooduitgang tot verzamelplaats, in een gebouw of bijvoorbeeld op een schip, geschikt voor alle locaties waar het nemen van voorzorgsmaatregelen een must is!

 

De evacuatie pictogrammen zijn verkrijgbaar in drie formaten:

 • 150 * 150 mm
 • 200 * 200 mm
 • 300 * 300 mm

 

Evacuatiebordjes die voldoen aan de standaard ISO 7010 norm

De evacuatiebordjes voldoen aan de Europese norm ISO 7010 ‘Registered Safety Signs’, hierdoor weten bezoekers wat ze moeten doen in geval van nood. De evacuatie symbolen zijn universeel en worden herkend binnen Europa. Zo draag jij bij aan de veiligheid van jouw gasten! De vluchtroute bordjes zijn gemaakt van recyclebaar kunststof en worden in Nederland geproduceerd. 

 

 

 

BIJ BRAND: BIEDT HULP MET ROOD-WITTE PICTOGRAMMEN BRANDPREVENTIE

Als er brand uitbreekt, breekt er vrijwel automatisch paniek uit onder de mensen. Het is daarom van groot belang om goed te communiceren, zodat de brand zo snel mogelijk geblust wordt en iedereen in veiligheid wordt gebracht. Duidelijke pictogrammen helpen hierbij. Eén beeld zegt immers vaak meer dan 1000 woorden. In ons assortiment Signage Products vind je een uitgebreid assortiment Brandveiligheid Pictogrammen.

 

Pictogrammen die voldoen aan de standaard ISO 7010 norm

Bij brand is het belangrijk dat men snel actie onderneemt en gebruik maakt van de aanwezige brandbestrijdingsmiddelen. Duidelijke pictogrammen zorgen ervoor dat men snel schakelt en niet lang hoeft te zoeken naar de nodige blusapparatuur, zoals een brandhaspel, brandblusser, brandladder, noodtelefoon of branddeur. Het ophangen van pictogrammen die voldoen aan de standaard Europese norm ISO 7010 helpen u daarbij. Deze pictogrammen worden in geheel Europa begrepen en gebruikt.

 

Verklein het risico op letsel met deze brandpreventie pictogrammen

Je wilt natuurlijk zo min mogelijk risico lopen op zowel persoonlijk letsel als materiële schade. In geval van brand is het van belang de juiste informatie te leveren om de brand onder controle te krijgen en te zorgen voor een snelle evacuatie. Het is noodzakelijk dat uw personeel of bezoekers snel de juiste brandbestrijdingsmiddelen weten te vinden. Deze rood-witte brandbestrijdingspictogrammen helpen hierbij! Binnen de Jalema Signage collectie, bevindt zich een uitgebreid assortiment brandpreventie pictogrammen.

 

De brandpreventie pictogrammen zijn verkrijgbaar in drie formaten:

 • 150 * 150 mm
 • 200 * 200 mm
 • 300 * 300 mm

 

Brandpreventie pictogrammen die voldoen aan de standaard ISO 7010 norm

De pictogrammen brandpreventie voldoen aan de Europese norm ISO 7010 ‘Registered Safety Signs’, hierdoor weten bezoekers wat ze moeten doen in geval van brand. Deze symbolen zijn universeel en worden herkend binnen Europa. Zo draag jij bij aan de veiligheid van jouw gasten! De bordjes met daarop de brandpreventie pictogrammen zijn gemaakt van recyclebaar kunststof en worden in Nederland geproduceerd. 

 

 

 

 

REGELS DUIDELIJK COMMUNICEREN MET HERKENBARE GEBODSBORDJES

Wat mag wel en niet binnen een openbare ruimte of bedrijf. Elke locatie heeft zijn eigen regels. Sommige regels zijn er in verband met veiligheid, andere regels zijn er om situaties in goede banen te leiden. Om ervoor te zorgen dat deze regels correct worden nageleefd, is heldere communicatie nodig. Dit kan met pictogrammen die voldoen aan de standaard ISO 7010 norm. In ons assortiment Signage Products vind je een uitgebreid assortiment Geboden Pictogrammen.

 

Gebodsbordjes: een eenvoudige manier om regels te communiceren!

Het is van belang om medewerkers en bezoekers op de hoogte te stellen van de (huis)regels. Dit kan door middel van gebodsbordjes. Binnen de Jalema Signage collectie, bevindt zich een uitgebreid assortiment gebodsbordjes. Deze bordjes voldoen aan de standaard Europese ISO 7010 norm. Denk hierbij aan geboden zoals: het verplicht gebruiken van beschermingskleding, het verplicht dragen van mondkapjes, veiligheidsgordel verplicht, etc. Deze pictogrammen bordjes zijn gemaakt van recyclebaar kunststof en worden in Nederland geproduceerd. 

 

De geboden pictogrammen zijn verkrijgbaar in drie ronde formaten:

 • Ø 100 mm
 • Ø 200 mm
 • Ø 300 mm

 

Geboden die voldoen aan de standaard ISO 7010 norm

De geboden bordjes voldoen aan de Europese norm ISO 7010 ‘Registered Safety Signs’, hierdoor weten bezoekers wat de geldende regels zijn. De gebruikte symbolen zijn universeel en worden herkend binnen Europa. Geldende regels worden op deze manier binnen één oogopslag begrepen. De blauwe kleur is wereldwijd herkenbaar als gebod, wat bijdraagt aan een eenvoudige herkenning.  


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact