0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Tips voor een krachtige presentatie

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Presenteren is een kunst! Wij helpen je graag met onze hulpmiddelen om jouw presentatie tot een groot succes te maken. Je vind hier ons bijzonder uitgebreide assortiment producten die je kunt gebruiken bij presentaties, zoals whiteboards in alle soorten, maten en kwaliteiten, textielborden, flip-overs, handige railsystemen, prikborden, vitrines en zelfs landkaarten. Maar ook schoolborden kunnen handig zijn om te presenteren. En natuurlijk hebben wij ook alle denkbare toebehoren om jouw presentatie nog beter, mooier of leuker te maken.

Om je presentatie zo mogelijk nog professioneler te maken, kun je ook kiezen voor een projector, pointer of beamer. Uiteraard hebben wij ook de bijbehorende projectieschermen voor je. Én beamerlampen.
Tip: als je beamerlampen wilt bestellen en je twijfelt welke lampen je moet hebben, bel (+31 (0) 45 - 52 29 311) of mail (info@kantoorartikelen.nl) ons en vertel ons welk type beamer je hebt, dan zoeken wij de bijpassende beamerlampen voor je uit!

Ieder presentatieproduct heeft zijn eigen voordelen. Het is vooral een kwestie van smaak en gevoel; waar werk jij het liefste mee? Op welke manier ondersteun jij bij voorkeur jouw presentatie en waar voel jij je zeker bij? Schrijf je het liefste zelf keywords op een bord tijdens je verhaal of presenteer je liever aan de hand van een digitale presenatie? Die vragen kun je zelf het allerbeste beantwoorden.

Het is in ieder geval verstandig om er over na te denken hoe vaak je het betreffende presentatieproduct nodig zult hebben voordat je tot aanschaf overgaat. En of het ook voor andere doeleinden kan worden ingezet. Whiteboards en flip-overs bijvoorbeeld zijn ook reuzenhandig voor interne brainstormsessies en andere meetings. Net zoals elk ander bord waarop je kunt schrijven. Dus als je het presentatieproduct zowel voor interne bijeenkomsten kunt gebruik alsook voor officiële presentaties, dan is dat alleen maar een groot voordeel.

Vragen? Twijfels? Je kunt ons altijd bellen of mailen (+31 (0) 45 - 52 29 311 of info@kantoorartikelen.nl)! Wij helpen je heel graag op weg met onze tips en vrijblijvend advies. Samen succesvol en efficiënt presenteren met KantoorArtikelen.nl!


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact