0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Snijmachines

Alle categorieën

Alle producten

145 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Papier snijden: zo doe je dat snel en makkelijk

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

De allereerste snijmachine voor papier werd uitgevonden en gepatenteerd in 1844 door de Fransman Guillaume Massiquot. De werking van de Franse guillotine inspireerde hem tot het bedenken van een apparaat, waarmee je grote stapels papier in één keer kaarsrecht kunt afsnijden. Niet zo gek, dat de papiersnijmachine in Engelstalige landen vaak ook nog wel ‘paper guillotine’ wordt genoemd. De snijmachine is vandaag de dag niet meer uit ons leven weg te denken. Geprinte of gedrukte rapporten, presentaties, tekeningen, offertes, brochures, foto’s en tal van andere documenten krijgen net dat beetje extra door ze in een mooi jasje te steken. Dat wordt in vaktermen ook wel nabewerking genoemd; de finishing touch, die jouw document extra aantrekkelijk maakt voor de ontvanger en het geheel duurzaam maakt. Soms is een extra bewerking nodig, zoals boren of snijden. Wij bieden je hiervoor eenvoudige oplossingen, zodat je dit zelf effectief en zonder specifieke vakkennis kunt uitvoeren.

Maar let op: je denkt misschien dat papier of karton snijden een supersimpel klusje is. Maar er komt iets meer bij kijken dan je in eerste instantie wellicht denkt.

In de allereerste plaats heb je maken met verschillende materiaalsoorten. En ieder materiaal heeft zijn eigen dikte, volume en formaat. De grote vraag: welke snijtechniek past bij het materiaal dat ik wil snijden?
Vervolgens heb je de keuze uit een groot aantal snij-oplossingen, passend bij jouw materiaal. Wat de keuze vaak moeilijk maakt, is het enorme verschil in de prijzen van papiersnijmachines. De aanvankelijke euforie over een lage aanschafprijs kan in één klap omslaan in grote teleurstelling en zelfs boosheid als blijkt dat die goedkope snijmachine niet aan je verwachtingen voldoet, als de prestaties tegenvallen, maar helemaal als de machine ook nog eens kapot gaat en tot overmaat van ramp niet meer kan worden gerepareerd.

Wil je echt lang en veelvuldig plezier hebben van je papiersnijmachine, dan is ons advies: investeer liever iets meer in een goede machine. Ben je van plan de snijmachine maar heel af en toe te gebruiken, dan kun je voor een goedkope machine gaan. Bij intensiever gebruik is het altijd verstandig om te kiezen voor een papiersnijmachine die met een beetje geluk levenslang mee gaat.

Bepalend voor de aanschaf van een snijmachine is natuurlijk de vraag waarvoor jij het apparaat wil gebruiken. De beste snijmachine is simpelweg de machine die jouw klus het beste klaart. Je moet dus het apparaat kiezen dat past bij jouw vraag. Je hebt de keuze uit verschillende soort papiersnijmachines:
Rolsnijders voor de formaten A4, A3 en A2
• Rolsnijders voor grootformaat
• Bordsnijders


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact