0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Verpakken en verzenden

Alle categorieën

Alle producten

400 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Checklist postkamer inrichten: dit heb je nodig

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Verpakkingsmateriaal, wat is dat en hoe kies ik de juiste hulpmiddelen om te verpakken en te verzenden? Verpakkingsmateriaal, de naam zegt het eigenlijk al, gebruik je om spullen te verpakken of in te pakken. Denk aan papier, folie en zijdepapier, maar ook aan speciale verzenddozen en brievenbusdozen, kokers en geschenkverpakkingen. Handig als je spullen per post of koerier moet verzenden, maar bijvoorbeeld ook als je met je kantoor gaat verhuizen. Belangrijk is hoe dan ook dat jouw producten goed beschermd zijn tijdens het transport en er ook nog eens netjes uitzien als ze bij de ontvanger aankomen. Om je te helpen bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal, hebben wij hier de handigste en belangrijkste verpakkingsmaterialen en -hulpmiddelen voor je op een rij gezet.

Stap 1 – verpakken

Als je het te verzenden artikel als cadeau of gewoon mooi wilt inpakken, dan kun je hiervoor (in)pak- of geschenkpapier (verkrijgbaar op kleine en grote rollen) kiezen. Of je gebruikt doorzichtige cadeaufolie, ook leuk.
Wil je dat een product niet kreukt of beschadigd tijdens het transport, dan kun je het eerst inwikkelen in zijdepapier. Let op: voor breekbare spullen biedt zijdepapier niet genoeg bescherming. We raden je aan om luchtkussenfolie te gebruiken om breekbare cadeaus extra goed te beschermen.
Wil je meer producten samen in één zakje verpakken, dan is gripseal ideaal; dit zijn transparante, hersluitbare kunststof zakjes in verschillende formaten, voorzien van meestal drie schrijfvlakken. Alles wat bij elkaar hoort, bied je aan in 1 zakje. Niet vergeten: als je gaat inpakken heb je natuurlijk altijd genoeg plakband of tape nodig en een of meer scherpe scharen!

Stap 2 – klaarmaken voor transport en verzenden

Als je spullen zelf moet transporten of per post of koerier moet versturen, dan is het zaak dat je de juiste transportverpakking kiest. Hiermee bedoelen we een doos, envelop of koker, waarin het product goed is beschermd tijdens de reis en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Is je te verzenden artikel breekbaar, kies dan voor een extra stevige verpakking. #Tip: plak een sticker ‘fragile’ op je pakket om iedereen tijdens het transport er nog eens extra op te attenderen, dat de spullen in dit pakje breekbaar zijn of tape hiermee het hele pakket dicht.
Je kunt voor de verpakking kiezen uit:
- transportdozen, verzenddozen of postpakketdozen in alle soorten en maten
- of verzendenveloppen, verzendhoezen, verzendkokers, foamkraft enveloppen, luchtkussenenveloppen, monsterzakken, golfkarton enveloppen of kraftpapier enveloppen, ook verkrijgbaar in alle soorten, maten, materialen en kleuren.

Tot slot: vulmateriaal is absoluut onmisbaar als de spullen niet exact in de door jou gekozen verpakking passen. Hiermee vul je het pakket helemaal op, zodat er tijdens het transport niets gaat schuiven. Bovendien is het vulmateriaal nog een keer een extra bescherming voor kwetsbare spullen. #Tip: Snippers en stroken uit de opvangbak van je papiervernietiger zijn perfect opvulmateriaal bij het inpakken van goederen of cadeaus.

Breekbare spullen verpakken

Hoe pak je breekbare spullen het beste in? In de eerste plaats: het is het beste als je elk breekbaar artikel apart inpakt. Je kunt het bijvoorbeeld beschermen met krantenpapier of keukenpapier. Je bent helemaal zeker van je zaak als je breekbare spullen beschermt met luchtkussenfolie. Het beste is als je kiest voor een verpakking (een doos of koker) die zo nauw mogelijk om de breekbare items heen sluit; de overgebleven ruimte vul je op met vulmateriaal, zodat de spullen klem zitten in de verpakking en niet gaan schuiven tijdens het transport. Voor het transport raden we je aan om speciale signaleringsstickers met de tekst ‘fragile’ of ‘breekbaar’ op de verpakking te plakken; dan weet iedereen die het pakket in handen heeft, dat de inhoud breekbaar is.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact