0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Tijdschriftcassettes

Alle producten

37 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Tabbladen: onmisbaar in een slim opbergsysteem

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Wil je een verzameling tijdschriften keurig netjes geordend - misschien wel per jaargang - bewaren, dan zijn tijdschriftcassettes de perfecte oplossing voor jou. Natuurlijk zijn tijdschriftcassettes ook geschikt voor het opbergen van andere documenten, zoals ingebonden dossiers, catalogi, naslagwerken of … nou ja, simpelweg alles wat erin past. En dat onder het motto: opgeruimd staat netjes!

Tijdschriftcassettes dienen veel meer doelen dan alleen maar het opbergen van tijdschriften. Natuurlijk zijn ze er ooit in eerste instantie voor ontworpen, maar tijdschriftcassettes zijn een handig hulpmiddel in je kantoor (thuis of op het werk) om spullen, vooral papieren, netjes op te bergen.

Meestal worden tijdschriftencassettes gebruikt voor het bewaren van papieren documenten, zoals inderdaad tijdschriften, maar ook alle andere denkbare publicaties: een of meer catalogi, folders en brochures, ingebonden dossiers, presentaties of offertes, maar sommige mensen gebruiken tijdschriftcassettes ook voor het opbergen van DVD’s of zelfs CD’s.

Waar je jouw tijdschriftcassettes ook voor gebruikt, het zijn handige accessoires om bepaalde papieren documenten een mooie archiefplek te geven. Veel tijdschriftcassettes zijn uitgerust met een labelhouder; hier kun je zelf op schrijven of printen wat er in de betreffende cassette terug te vinden is. Ook handig: diverse uitvoeringen zijn voorzien van een duimgat. Dat is vooral praktisch als je de spullen in de cassettes regelmatig nodig hebt; met je duim trek je gemakkelijk de juiste box uit de kast.

Tijdschriftcassettes zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren, materialen én maten; sommige tijdschriftcassettes zijn zelf groot genoeg voor het opbergen van een ordner…
Qua ontwerp is er veel te kiezen: van modern trendy tot de kartonnen variant. Er zit altijd wel een tijdschriftcassette bij die past bij jouw doel en voorkeur.

#Tip Is duurzaamheid voor jou een belangrijk thema? Dan is het goed om te weten dat de tijdschriftcassettes van bijna alle merken die je bij ons kunt kopen 100% recyclebaar zijn!


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact