0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Tabbladen

Alle categorieën

Alle producten

157 resultaten

Tabbladen zijn in ieder kantoor onmisbaar als superhandig hulpmiddel voor een slim opbergsysteem. Met tabbladen schep je namelijk goed overzicht over alle papieren documenten die je bewaart, of dat nou in een ordner is of in een klapper of een hechtmap, dat doet er niet toe. Welk tabblad is handig voor jouw persoonlijke werkarchief? Om die vraag te beantwoorden, zetten we de verschillende soorten tabbladen voor je op een rij:

1. A4-tabbladen

Het ligt nogal voor de hand: A4-tabbladen zijn de meest gebruikte tabbladen ter wereld. Het assortiment A4-tabbladen is dan ook enorm, ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, in verschillende materialen (karton, kunststof, transparant) en met lege of voorbedrukte tabs.

A4-tabbladen met onbedrukte tabs

Deze tabbladen kun je zelf beschrijven; dit geldt zowel voor de tabs als voor het eventuele indexblad. Een andere mogelijkheid is dat je zelf een etiket bedrukt en dat op het tabje plakt.

A4-tabbladen met bedrukte tabs

Op deze tabbladen zijn de tabs voorbedrukt. Bijvoorbeeld met de kalendermaanden, met cijfers of met het alfabet.

Hoeveel gaatjes?

A4-tabbladen zijn verkrijgbaar met of zonder voorgeperforeerde gaatjes. Het aantal gaatjes varieert van 4 tot 11 of 23. De alfabet-tabbladen zijn ook te koop als 2-gaats variant (met 2 gaatjes dus).

2. A5-tabbladen

A5-tabbladen zijn altijd geperforeerd met 17 of 2 gaatjes. Net zoals de A4-tabbladen zijn A5-tabbladen uitgevoerd in kunststof of in karton en verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook deze tabbladen worden in onbedrukte versie aangeboden of voorbedrukt met letters of cijfers. 

3. Bedrukbare tabbladen

Bedrukbare tabbladen zijn ideaal als je kiest voor een professioneel opbergsysteem. Je kunt al je archief- en werkmappen voorzien van zelf bedrukte, uniforme tabbladen met je eigen tekst. Avery biedt een ruim assortiment bedrukbare tabbladen. Je schrijft zelf de tekst per tabblad en print dit met je eigen laserprinter of inkjet-printer. Wat zo ideaal is aan de bedrukbare tabbladen van Avery, is dat je op hun website gratis templates kunt downloaden, evenals een stap voor stap uitleg hoe het kiezen van de juiste template, het downloaden en installeren werkt. Met deze software kun je vervolgens al je tabbladen en het indexblad zelf bedrukken.

4. Ongeperforeerde tabbladen

Ongeperforeerde tabbladen (dus zonder gaatjes) zijn vooral handig als je een plan, verslag, rapport of presentatie wilt inbinden en voorzien van tabbladen. Als je wilt, kun je ook kiezen voor een setje inclusief een transparante of kartonnen kaft (voor- en achterblad) en een indexsheet voor een snelle inhoudreferentie.

5. Zelfklevende tabs

Een snel alternatief voor de traditionele bedrukbare of beschrijfbare kartonnen of transparante tabbladen zijn zelfklevende tabs, bijvoorbeeld van Post-It (wie kent ze niet!?). Het grote voordeel van deze tabs is dat je ze zonder lijmresten snel verwijdert en vervangt door een nieuwe tab. Snel en simpel. Natuurlijk zijn deze zelfklevende tabs ook nog eens superhandig voor extra notities, aantekeningen en herinneringen!

Succes met het uitzoeken van jouw favoriete tabbladen! Mocht je ondanks onze informatie hulp nodig hebben of behoefte hebben aan advies bij het vinden van het juiste tabblad, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen (info@kantoorartikelen.nl) voor vrijblijvend advies. Maak gebruik van onze vakkennis!

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Tabbladen: onmisbaar in een slim opbergsysteem

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Kantoorartikelen.nl heeft een breed aanbod tabladen, waaronder het merk Staples.

Wij helpen je graag verder

Als je tabladen op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact