0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Stempels

Alle categorieën

Alle producten

252 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

COLOP e-mark: de stempel van de toekomst

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Op zoek naar een stempel voor op kantoor, sportvereniging, discotheek of andere plaats? Wil je een gepersonaliseerde stempel bestellen? Geen enkel probleem, dat regelen wij ook voor je! Dan is het goed om te weten dat er 2 hoofdcategorieën stempels zijn: handstempels en automatische stempels. Hieronder vind je meer info over stempels, zodat je een goede keuze kunt maken.

Handstempels

De ouderwetse stempel zoals iedereen 'm kent: een houten of kunststoffen stempel met een voorbedrukte tekst of met ruimte voor 1 tot 4 eigen tekstregels. De handstempel is altijd te gebruiken met een los stempelkussen of inktkussen. Deze stempels kun je gebruiken om de toegang te controleren. Deze stempels zijn vaak voorradig en snel bij jou geleverd. 

Automatische stempels

Een automatische stempel of stempelautomaat is een stempel, waarbij je geen los stempelkussen nodig hebt, want die zit al in het automaatje. Deze stempels worden vooral gebruikt voor administratieve handelingen op kantoor. Je moet wel weten dat dit inwendige inktkussentje na verloop van tijd uitdroogt en moet worden vervangen. Natuurlijk kun je losse inktkussentjes voor stempelautomaten bij ons bestellen.

Je vindt bij ons automatische stempels in allerlei kant-en-klare varianten met teksten zoals kopie, ontvangen, betaald etc. etc. etc. (al dan niet in combinatie met een zelf in te stellen datum).
Er zijn ook automatische stempels waarbij je je eigen tekst kunt samenstellen. Je bestelt dan een blanco stempelautomaat en krijgt er een waardebon bij om gratis je eigen tekstplaatje te laten maken. Na ontvangst van de stempel en de waardebon kun je de gewenste tekst voor jouw stempel online invullen. Het zelfklevende tekstplaatje wordt meteen daarna per post naar je toegestuurd. Bij sommige automatische stempels bestaat ook de mogelijkheid om een logo op het tekstplaatje te laten drukken; dit staat er dan expliciet bij vermeld.
Wil je het helemaal gemakkelijk maken, dan stuur je ons jouw tekst en/of logo per mail toe en dan maken wij het voor je in orde!

Numeroteurs

Dit zijn hele degelijke stempelautomaten met een automatische oplopende nummering.

Voor alle automatische stempels of stempelautomaten geldt, dat ze zowel in kunststof verkrijgbaar zijn als ook in een extra sterke metalen uitvoering. Dat laatste is vooral aan te bevelen bij intensief gebruik. En let ook op onze stempelautomaten in eco houten uitvoering als je liever voor duurzaam gaat!


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact