0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Schrijfblokken, albums en notitiepapier

Alle categorieën

Alle producten

793 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

4 Redenen om vaker met pen op papier te schrijven

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Hier vind je ons uitgebreide assortiment schrijfblokken en notitiepapier. Alle soorten papier voor op en rond je bureau om aantekeningen op te maken. Je kunt kiezen uit een breed aanbod luxe notitieboeken, memoblaadjes, zelfklevende memo’s (waaronder de wereldberoemde Post-It’s in alle kleuren van de regenboog), schriften, schrijfblokken (met en zonder spiraal), interieurpapier (dit is papier met gaatjes voor ringbanden, klappers of multomappen), kladbloks, maar we hebben ook adresboeken, telefoonnotitieboeken, terugbelboeken, voorbedrukte bedrijfsformulieren én, om het aanbod compleet te maken: luxe schrijfmappen. Omdat het zó fijn is om iedere dag ‘ouderwets’ te schrijven!

Wist je dat je hersenen informatie beter opslaan als je iets met de hand opschrijft dan wanneer je diezelfe gegevens via een toetsenbord typt? Dat is wetenschappelijk bewezen! Alles wat je tikt, verdwijnt in een soort zwart gat, terwijl als je het opschrijft je hersenen deze info meteen verwerken en op jouw harde schijf (je brein dus) opslaan. Alle reden om altijd te zorgen dat je een notitieboekje, kladblok, memo of wat dan ook in de buurt of bij je hebt om dingen op te schrijven.

Maak bijvoorbeeld je aantekeningen tijdens een vergadering in een schrift of gebruik een schrijfblok. Als je liever een mooi notitieboekje gebruikt, ook goed! Je zult zien dat je je na afloop veel beter herinnert wat er is besproken dan wanneer je diezelfde notities op je laptop of tablet noteert.

Struin lekker rond in ons assortiment schrijfblokken en notitiepapier, zeker weten dat er iets tussen zit wat jou aanspreekt. Want iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur. Terwijl de één zweert bij een trendy Moleskin-achtig luxe notitieboek, kan de ander niet zonder een ouderwets schoolschrift. Weer anderen geven de voorkeur aan een kladblok of een schrijfblok. Wat je ook mooi vindt, zeker weten dat je het bij KantoorArtikelen.nl vindt! En zoek je iets speciaals, dan aarzel niet als je hulp nodig hebt: bel of mail ons en maak gebruik van onze vakkennis! Zo bereik je ons: T +31 (0) 45 - 52 29 311, E info@kantoorartikelen.nl


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact