0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Enveloppen

Alle categorieën

Alle producten

353 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Hoe kies ik de juiste envelop?

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Enveloppen gebruik je meestal om brieven of documenten in allerlei formaten en diktes in te versturen. Daarom kun je kiezen uit veel verschillende soorten en formaten enveloppen. Het is immer zaak dat je post onbeschadigd bij de ontvanger aankomt. Zeker als het gaat om belangrijke documenten of vertrouwelijke informatie. Er zijn allerlei enveloppen verkrijgbaar om je documenten veilig te versturen. Je kunt bij ons kiezen uit onder meer:

Standaardenveloppen (officieel dienstenvelop genaamd)

De meeste bekende envelop is de standaardenvelop, verkrijgbaar met venster of zonder venster. Deze standaardenvelop is geschikt voor documenten op A-4 formaat, eventueel dubbel of in drieën gevouwen.
Bij de vensterenveloppen kan het venster links of rechts zitten, let hier goed op! Ook niet onverstandig om de maat van het venster even op te meten als je deze enveloppen al eerder hebt gebruikt. Er zijn namelijk veel verschillende maten.
Dit zijn de meest gebruikte envelopmaten:
EA5 156 x 220 mm
C5 162 x 229 mm
EA4 324 x 229 mm
EA5/6 110 x 220 mm
C6 114 x 162 mm

Als je enveloppen gaat bestellen, let dan goed op of je een zelfklevende klep wilt (volgens het peel and seal principe; je hoeft alleen maar de hechtstrip eraf te trekken en de envelop dicht te plakken) of een envelop met een gegomde klep die je zelf nat moet maken (bijvoorbeeld met de Lecki staafbevochtiger).

Akte enveloppen

De naam zegt het al: een akte envelop gebruik je om een akte of dossier in z'n geheel in te schuiven. In tegenstelling tot de standaardenvelop heeft de akte envelop de opening aan de korte zijde.
Akte enveloppen zijn net als standaardenveloppen verkrijgbaar:
- met venster
- zonder venster
- met zelfklevende hechtstip
- met gegomde klep

Tip: neem altijd een envelop die 1 cm groter is dan de documenten die je wilt versturen. Wil je een A4-dossier in de akte envelop stoppen, dan neem je een EA4 envelop, want die is rondom 1 cm ruimer. En is je dossier erg dik, kies dan voor een envelop met zijvouw of een monsterzak (zie hieronder!).

Er bestaan overigens ook onscheurbare akte enveloppen. Deze zijn gemaakt van de speciale vezel tyvac. IJzersterk en onverwoestbaar. De tyvac enveloppen kun je overigens ook in allerlei maten bestellen.

Enveloppen met zijvouw, monsterzak

Voor het versturen van dikkere dossiers, aktes of documenten neem je beter een monsterzak; dit is een envelop met een harmonikavouw die plaats biedt aan documenten met veel pagina's.

Zowel akte enveloppen alsook monsterzakken zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Behalve de 'gewone' envelop, zijn er uitvoeringen met een speciale beschermlaag aan de binnenkant van de envelop om jouw poststuk maximaal te beschermen. Bijvoorbeeld air bubbles, foamkraft of luchtkussentjes.

Paklijst enveloppen

Zoals de naam al zegt, een paklijst envelop gebruik je om een paklijst, een pakbon of om een adres in te stoppen. De paklijst envelop plak je vervolgens op de verzenddoos of grotere envelop. Paklijst enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met diverse opdrukken, zoals breekbaar, faktuur ingesloten, paklijst ingesloten, etc. Het grote voordeel van de paklijst envelop is dat het document van buitenaf voor iedereen goed zichtbaar is.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste envelop? Aarzel niet en bel ons vrijblijvend voor hulp of advies!


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact