0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Brievenbakjes

Alle producten

108 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

De 5 kantoorartikelkanjers!

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Houd je van een opgeruimde werkplek? Dan zijn brievenbakjes de perfecte oplossing om losse papieren en documenten overzichtelijk te bewaren.

Wij hebben een paar tips voor je hoe je brievenbakjes efficiënt kunt gebruiken. Brieven, rekeningen, offertes, tijdschriften; iedere dag valt er weer een stapel papieren op je bureau die een plekje moeten krijgen of waar iets mee moet worden gedaan. Sommige documenten vragen om directe actie, andere dingen kunnen best even wachten. Brievenbakjes zijn de perfecte oplossing om hier onderscheid in te maken, zonder dat je het gevaar loopt dat er papieren onder op een stapel belanden en worden vergeten. Want je zet die brievenbakjes gewoon op je bureau of vlakbij in een kast waar je altijd alles voor het grijpen hebt. 

Met vier brievenbakjes kom je al een heel eind: één voor inkomende post, één voor uitgaande post, één voor documenten waar je meteen iets mee moet doen en één brievenbakje voor spullen en papieren die best even kunnen blijven liggen.
Om voor jezelf duidelijk te maken welk bakje voor welke paperassen is, kunt je verschillende kleuren bakjes gebruiken óf je plakt er een etiket op waar je op schrijft (of print, bijvoorbeeld met een labelprinter) voor welke spullen en taken het bakje is bedoeld. Duidelijk en efficiënt en vooral reuzenhandig. Vooral als je een liefhebber bent van een clean desk. Bovendien vermijd je op deze manier dat je dezelfde papieren een paar keer per dag in je handen hebt.

Dit zijn de meest gebruikte labels en bijbehorende activiteiten voor brievenbakjes:

• IN voor inkomende post die nog moet worden geopend.
• UIT voor uitgaande post. Aan het einde van de dag hoef je dit stapeltje alleen maar op te pakken en af te leven bij degene die de post naar het postkantoor of de brievenbus brengt (tenzij je zelf degene bent die dit iedere dag doet).
• FAKTUREN voor… rekeningen uiteraard. Meestal landen hier alleen fakturen die nog moeten worden betaald.
• ACTIE of DOEN voor alle papieren waar je dezelfde dag nog actie op moet ondernemen; zaken die je meteen moet afhandelen of documenten die je onmiddellijk moet of wilt opbergen.
• ARCHIVEREN voor spullen die je op een later, rustiger moment op de juiste (archief)plek kunt opbergen.
• LEZEN voor alle documenten en bladen die je nog wilt of moet lezen. 


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact