0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Koffie, thee, fris, bier en wijn

Alle categorieën

Alle producten

522 resultaten
Helaas geen afbeelding gevonden.

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Goede koffie op kantoor is een must

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Niks zo gezellig als op kantoor samen iets drinken met collega’s of gasten. Ontdek ons enorme aanbod thee en koffie en alles wat daarbij hoort: melk, suiker en koekjes. En verder hebben we een gigantische voorraad dranken voor je klaar staan; frisdrank, water, chocomel, energiedrankjes en zelfs bier, wijn én champagne voor als er iets te vieren valt. Proost! 

Natuurlijk wil je op kantoor altijd een volle koelkast met water en frisdrank. Misschien zijn jullie zelfs grote fans van energiedrankjes, geen punt, die hebben we ook. En voor na vier uur bier, wijn of champagne. Maar wat is er belangrijker dan goede koffie op kantoor? Wat denk je wat één van de meest verkochte kantoorartikelen is… koffie! Niet zo gek, want koffie is het meest gedronken drankje in ons land, óók op kantoor: 82% van werkend Nederland vindt een lekkere kop koffie zelfs essentieel om de dag goed te kunnen beginnen.

Wij associëren koffie met gezelligheid, een bijpraat-momentje met collega’s, maar ook is het hét drankje om samen creatief en productief te zijn. Goede koffie op kantoor is noodzaak. De tijd van in de rij staan met je plastic koffiebekertje is voorbij. We drinken veel liever een cappuccino op de zaak of een espresso, latte macchiato of lungo.

Koffievarianten in álle soorten en maten!

Wat heb je nodig? Snelfiltermalingkoffiebonenkoffiepads (welke smaak?), koffiecapsules, instant koffie… wij hebben het allemaal online voor je klaar staan. 
Zoek je je eigen merk? Wij verkopen alle koffievarianten van alle bekende merken. Maar óók de fairtrade merken zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment. De beste eerlijke koffie tegen een faire prijs!

Duurzame koffie van Koffiebranderij Peeze

Bijzonder trots zijn wij op de duurzame kwaliteitskoffie van Koffiebranderij Peeze. Sinds 1879 richt deze 100% Nederlandse koffiebrander zich al met veel passie op het leveren van topkwaliteit koffie. Met een ruim assortiment kwalitatieve bijproducten levert Peeze een totaalconcept voor bedrijven, instellingen en horeca.

Wat maakt Peeze koffie zo bijzonder?

Dat is de combinatie van de ambachtelijke benadering, het gebruik van uitsluitend de allerbeste bonen, de hoogste kwaliteit tijdens het productieproces en een duidelijke keuze voor duurzaamheid. Zo is de branderij in Arnhem één van de modernste en meest milieuvriendelijke koffiebranderijen in Europa. Door slimme technieken wordt veel energie en water bespaard en de productie is 100% CO2 neutraal. Daarnaast wordt er alleen maar duurzame koffie ingekocht (o.a. Max Havelaar en EKO). Peeze zoekt constant de balans tussen kwaliteit, mens en milieu. Het uiteindelijke resultaat is een kop koffie om van te genieten, waarbij we de wereld om ons heen niet vergeten. Ook een vorm van goede smaak!

Proberen? Dat kan!

Wil je de duurzame koffie van Peeze eens proberen? Bel ons om een proefplaatsing te regelen!

Meer weten? Hulp nodig bij kiezen?

Voor al je vragen kun je terecht bij onze koffiespecialist Jörgen Sweers. Je bereikt hem telefonisch op (045) 52 29 311 of per mail op info@kantoorartikelen.nl.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact