Meer informatie


Zoals gezegd, Cup a Soup staat sinds jaar en dag met stip in onze top 10 meest verkochte kantoorartikelen. Blijkbaar is het echt dé oplossing voor de welbekende dip gedurende de dag op kantoor. Je vindt bij ons dan ook alle smaken Cup a Soup die je maar kan wensen. Je kunt kiezen uit de doosjes met de welbekende sticks voor één portie (heerlijk uit een lekkere mok), maar we hebben ook Cup a Soup vullingen voor automaten.

Snoepen en snacken op kantoor, het hoort het gewoon bij. Hoe fijn is het om zo’n zakje pepermuntjes, Katjes of Haribo Color-Rado’s onder handbereik te hebben (stiekem in je bureaula voor eigen gebruik of een flinke pot op je bureau om te delen met collega’s)? Of chocolade! Een typisch geval van yummie. Wist je trouwens dat pure chocolade heel goed helpt als je last hebt van stress? Hoe puurder, hoe beter. En het is ook nog eens een oppepper voor je humeur dankzij een stofje dat theobromine heet.

hartige snacks online voor je verzameld in onze shop. Altijd goed om op voorraad te hebben voor een gezellige borrel op kantoor; chips en nootjes.

koekjes in alle soorten, smaken en vormen. Want een koekje bij de koffie of thee mag toch niet ontbreken; het ultieme bewijs van gastvrijheid (althans in Nederland).

gezonde snacks voor op kantoor, lees dan vooral ook eens deze blogs:
De 10 gezondste snacks voor op kantoor
4 Gezonde tussendoortjes op kantoor tegen stress
Diëten op kantoor, kan dat wel?