Chips Lay's Naturel 40gr

€ 1,02 excl. BTW

Inhoud: 40 gram

Meer dan 500 beschikbaar

Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q1403758
Merk: Lay's
Fabrikantcode: 37152
EAN: 8710398307576
Beschikbare voorraad: 1180
Productinformatie
* Al meer dan 60 jaar een hit en nog steeds vertrouwd lekker. * Heerlijke aardappels, knapperig gebakken met een beetje zout. * Een echte klassieker. * Simpelweg genieten, dat is waar de producten van Lay’s voor staan. * In de doos zitten 20 zakjes van 40gr.


Eigenschappen "Chips Lay's Naturel 40gr"
Commerciële kleurnaam: Rood
Inhoud (Netto): 40
Kleur: Rood
Soort snack: Chips
Merk / fabrikant "Lay's"

In 1853 bakte de Amerikaanse kok George Crum bij toeval de allereerste chips omdat een gast zijn aardappels te dik gesneden vond en telkens terugstuurde naar de keuken. Crum sneed de aardappels toen zo dun dat ze niet meer met een vork gegeten konden worden, dit werd zo lekker gevonden dat chips op de menukaart werden gezet.

In een Amerikaanse stad, Nashville, begint Herman Lay in het jaar 1932 zijn eigen bedrijfje dat chips distribueert in de regio. Vijf jaar later heeft hij al 25 medewerkers in dienst. Niet lang daarna besluit hij zelf chips te gaan produceren, dit is het begin van H.W. Lay & Company, inmiddels beter bekend als Lay?s.

Lay's chips in Nederland

In het jaar 1958 zijn chips naar Nederland gekomen toen aardappelboer Gerrard Kistemaker uit Broek op Langedijk op zoek was naar een manier om nog meer aardappelen te verkopen en van de Engelse chipsverkoper, Frank Smith, leerde hoe hij chips moet maken. Lay's chips zijn niet meer weg te denken tegenwoordig en daarom kun je ze online voordelig bestellen bij KantoorArtikelen.nl !

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Deze artikelen vind je wellicht ook interessant.
Levering (verwacht):
Nougat Lonka caramel per stuk verpakt 12gr
* Heerlijke zachte nougat, gevuld met Lonka caramel. * Volgens authentiek recept sinds 1920. * Makkelijk te presenteren. * Heerlijk bij koffie en thee. * Afzonderlijk verpakt.
Art. Nr.: Q1388617

€ 32,89*

Alternatief

Levering (verwacht):
Chips Lay's Naturel 175gr
* Al meer dan 60 jaar een hit en nog steeds vertrouwd lekker. * Heerlijke aardappels, knapperig gebakken met een beetje zout. * Een echte klassieker in zijn iconische rode zak. * Simpelweg genieten, dat is waar de producten van Lay’s voor staan. * Bereid met echte ingrediënten.
Art. Nr.: Q1396607

€ 2,75*
500+ op voorraad
Levering (verwacht):
Chips Lay's Paprika 40gr
* Nergens in de wereld houden mensen zoveel van paprika chips als in Nederland. * Een beetje zoet en lekker gekruid, al jaren favoriet. * Simpelweg genieten, dat is waar de producten van Lay’s voor staan. * In de doos zitten 20 zakjes van 40gr.
Art. Nr.: Q1403759

€ 1,02*
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog