Kringloop van geleased kantoormeubilair: Een verhaal van kantoorartikelen.nl

Publicatiedatum: 12 okt. 2023 10:00:00

Kringloop van geleased kantoormeubilair: Een verhaal van kantoorartikelen.nl

Het leven zit vol met verrassende wendingen en dat geldt zeker voor de afdeling Office Furniture van kantoorartikelen.nl. Nu, voor de nieuwsgierige zielen die zich afvragen over ons leaseconcept - ja, we hebben inderdaad een leaseafdeling! Voor de details, verwijs ik jullie graag naar een eerdere blog die ik hierover heb geschreven. Je kunt hem vinden via: nieuw-kantoormeubilair-leasen.

Maar het avontuur waarover ik jullie vandaag wil vertellen is zowel bijzonder als ontroerend.

Vroegtijdig beëindigen lease

Laten we even terugreizen naar twee jaar geleden. De wereld was nog volop in de greep van de corona situatie. Een van onze trouwe klanten bevond zich in zwaar weer. Door de onvoorziene omstandigheden moest hij een van zijn kantoren sluiten. Met een zwaar hart nam hij contact met ons op met een verzoek om zijn leaseovereenkomst voor het kantoormeubilair vroegtijdig te beëindigen.

Wij bij kantoorartikelen.nl geloven in het bouwen en onderhouden van sterke relaties!

Dus hebben we naar zijn verzoek geluisterd en het vroegtijdig afgerond, waarmee we hem enorm hebben geholpen in die moeilijke tijd. Gelukkig voor ons konden we het meubilair elders herplaatsen, waardoor ons verlies óók beperkt bleef.

“Fast forward” naar enkele weken geleden. Een soortgelijke situatie deed zich voor bij een andere klant en wederom zaten we met een set gebruikt meubilair. Maar dan, als een plotwending in een film, meldde onze klant van twee jaar geleden zich weer. Hij had goed nieuws: de afdeling die hij destijds moest sluiten, kon nu weer open en hij had "zijn" meubilair weer nodig!

Hoewel het oorspronkelijke meubilair niet meer beschikbaar was, konden we hem wel voorzien van vergelijkbaar, kwalitatief meubilair dat blijkbaar stond te wachten op zijn telefoontje. De cirkel was rond.


Het doet me denken aan het gezegde: "What goes around comes around". In het leven en in zaken, wat je geeft, krijg je vaak terug. En bij kantoorartikelen.nl zijn we meer dan blij om deel uit te maken van deze prachtige kringloop van geven en nemen.

Wil je ook leasen of advies? 0031 (0) 45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog